Aanmelden

 

Wij, kraamzorg professionals, werken samen met GYNEO. Hierdoor kunnen wij op een eenvoudige en veilige manier de zorgkosten declareren. 
Voor het aanmelden voor kraamzorg klik hier.

Bij het aanmeldingsformulier zie je rechtsboven een button groeiboek. Na je aanmelding krijg je toegang tot je groeiboek. Met jouw persoonlijke MijnGroeiboek willen wij je het zo gemakkelijk mogelijk maken. Je vindt er allerlei tips en handreikingen, die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap, kraamtijd, kraamhulp en de tijd daarna.

Wanneer kun je het beste kraamzorg regelen?
Wil je verzekerd zijn van een plekje, wees er dan op tijd bij! Wacht dan niet te lang met aanmelden. Dit kan al in het begin van de zwangerschap. Wij adviseren om dit nog vóór de 10 weken echo (termijnecho) te doen.

Vergoeding kraamzorg
Kraamzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat betekent dat de kosten voor de geïndiceerde kraamzorguren door je zorgverzekeraar worden vergoed, behalve de wettelijke eigen bijdrage van € 4,50 per uur (2020). Heb je een aanvullende verzekering, dan krijg je meestal de eigen bijdrage geheel of gedeeltelijk vergoed.