Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 1. Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  66 berichten.
  Saskia heeft geschreven op december 11, 2021 om 12:38 pm
  Voor de tweede keer hebben wij Carina als kraamverzorgende gehad. Nu met hulp van Tatsjana, kraamverzorgende in opleiding. Ik had Carina natuurlijk niet zonder reden weer gevraagd om te komen, want wat hebben we weer een fijne en gezellige week gehad. Ze is zo lekker rustig en relaxt met veel kennis en ervaring en veel goede tips en adviezen. En wat deed Tatsjana het ook goed. Je ziet echt dat ze het heel leuk vindt en erg leergierig is. Onze dochter van 3 vond het ook een feestje! Zo zijn er heel wat theekransjes geweest op haar kamer, spelletjes gespeeld, geknutseld en zelfs de tijd gemaakt om even met haar naar de speeltuin te gaan. Nogmaals heel erg bedankt voor deze fijne week! En Tatsjana nog heel veel succes met de opleiding, maar ik weet zeker, jij komt er wel! Groetjes Jeffrey, Saskia, Anouk en Ruben
  Gemma heeft geschreven op september 10, 2021 om 8:09 am
  Omdat mijn man positief getest was op corona waren de baby en ik de eerste helft van de kraamweek zonder papa thuis. Ik ben Carina heel dankbaar dat ze wel zorg heeft willen verlenen (en gelukkig zijn Carina, de baby noch ik besmet geraakt). Carina bewaakte die eerste dagen goed dat ik niet te veel hooi op mijn vork nam en goed rustte – heel goed, want inderdaad een valkuiltje 😉 Verder had ik het gevoel dat ze altijd voor me klaarstond, ook via app en telefoon. Een fijne steunpilaar in die gekke eerste dagen waarin mijn man als vaste steunpilaar ontbrak. Tot slot heeft ze kundig advies gegeven voor de lichamelijke verzorging van mij en mijn baby.
  Lindsey heeft geschreven op september 7, 2021 om 8:35 pm
  Carina was voor de derde keer bij mij als kraamzorg. Ik had haar natuurlijk niet zonder reden opnieuw gekozen. Ze is zo heerlijk rustig en heeft me goed begeleid met borstvoeding. Dankzij haar heb ik m'n oudste zoon 2 jaar bv kunnen geven en de jongste is nu 2 maanden en geef ik nog. Ik had als wens dat ze deze keer ook een beetje op mijn andere kinderen kon letten en dat heeft ze echt super gedaan. Spelletje met ze gespeeld, verkleden, ophalen van school. En ondertussen verzorgde ze mij en hield het huis aan kant. Ik kan haar iedereen aanbevelen en als ik nog een keer zwanger zou raken zou ik haar weer kiezen. Xxxx
  Michelle heeft geschreven op juli 11, 2021 om 11:11 am
  Wij hebben Morena gehad in onze kraamweek van ons eerste kindje, we zijn ontzettend tevreden over hoe de week verlopen is. Morena zorgt voor een goede sfeer en is erg relaxed. Ik zou haar zeker de volgende keer weer als kraamverzorgende willen hebben en haar aanraden bij anderen. Echt een topper.
  Mirjam Hildebrand heeft geschreven op juli 5, 2021 om 9:11 am
  Voor de tweede keer Mariska als kraamverzorgende gehad en dat was weer heel fijn en vertrouwd. Ik hoopte ook echt dat ze weer bij ons terug kon komen, dan was dat in elk geval een zorg minder. Ze levert goede zorg en zorgt voor een ontspannen sfeer. Zeker een aanrader!