Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 1. Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  72 berichten.
  Mira heeft geschreven op oktober 16, 2022 om 1:36 pm
  Wij waren super blij met Tatsjana. Heel betrokken en lief. Ze heeft ons heel fijn geholpen met ons kleintje. Ook super met onze huisdieren (kat en hond) en met bezoek (gastvrij en tegelijkertijd op onze grenzen letten).
  Ashley heeft geschreven op oktober 10, 2022 om 1:32 pm
  We could not have been happier with Tatsjana….we ended up needing a few extra days of help after our daughter's lip tie was discovered, and we were all excited to have her around for more time. She not only cared for mama and baby, but our toddler adored her, and oma looked forward to her company every day she was with us. The information was helpful and the care was top quality! We were also fortunate enough to meet Carina, who helped us with our breastfeeding journey multiple times and was also a pleasure! Moreover, our Dutch is not very good, so the fact that they were so amazing, and accommodating in English we extra appreciated. Thank you all so very much <3 Zinni, Zelli, Ashley, Anthony and TT
  Anemone heeft geschreven op oktober 10, 2022 om 8:29 am
  Wij hebben het geluk gehad 2 kraamverzorgsters te ontvangen thuis. De eerste 6 dagen Tatsjana en de laatste dagen Nikita. Beide ontzettend liefdevol en toegewijd in hun vak. Tatsjana is heel zorgzaam en betrokken. Ze denkt met allerlei soorten situaties met je mee en laat niet los voordat 't is opgelost. Van moeite met de eerste borstvoeding tot werkdruk van m'n partner. Ze is zachtaardig en gaat zo lief met ons kleintje om. Ze zorgt ervoor dat ik als nieuwe mama even kan slapen en houdt ook het welzijn van mijn partner in de gaten. Heel fijn! Nikita is vakvrouw. Ze weet heel veel en is lekker praktisch ingesteld. Wij citeren haar nog steeds "ik haal er nog even de stofzuiger doorheen en dan trek ik de deur achter me dicht" Ohhh wat missen wij dat!! En ze heeft me geweldig geholpen met het op gang brengen en doorzetten van borstvoeding geven. Inmiddels drinkt de kleine soepeltjes en groeit ze super goed. Wij zijn echt heel tevreden over dit topteam. Liefs Anemone, Hastyan en Haruna
  Marianne heeft geschreven op september 26, 2022 om 7:42 am
  Nikita is echt een fantastische kraamzorg! Daarom was ik ook heel blij dat ze ook bij de kraamweek van mijn 2e dochter er weer was! En zelfs bij de onverwachte thuisbevalling. Nikita heeft de ultieme combinatie van zorgzaamheid, humor en duidelijkheid waar nodig. Ze helpt goed bij de borstvoeding en geeft je als ouders echt het vertrouwen wat je nodig hebt. Nogmaals heel veel dank Nikita!!!
  Andrea heeft geschreven op september 25, 2022 om 10:29 pm
  Nikita heeft twee keer bij ons gekraamd (bij ons eerste en derde kindje). Nikita heeft oprecht bijgedragen aan een hele fijne kraamtijd. Ze is nuchter, heeft humor en brengt rust in een hectische tijd. Nikita voelt heel goed aan wanneer ze er moet zijn en wanneer ze je even met rust moet laten. Nikita biedt hulp waar nodig, is proactief en begreep al heel snel hoe het bij ons thuis werkt. Ze is prettig in de omgang en lief voor de kinderen. Nikita geeft veel informatie, maar laat je dingen ook op je eigen manier doen. Dat is heel prettig (zeker bij de derde). Nikita is echt een topper!