Search
Close this search box.

Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 
 
 
 
 
 
 
83 berichten.
Stephanie schreef op december 23, 2023 om 3:22 pm
Cassiana was een week bij ons en heeft ons super goed geholpen. Ze is lief en zorgzaam, voor zowel moeder als kind. Ze legt alles goed en rustig uit en we konden alles aan haar vragen. Kortom, we hebben een hele fijne week met haar gehad en hebben zo een hele goede start kunnen maken!
Cassiana was een week bij ons en heeft ons super goed geholpen. Ze is lief en zorgzaam, voor zowel moeder als kind. Ze legt alles goed en rustig uit en we konden alles aan haar vragen. Kortom, we hebben een hele fijne week met haar gehad en hebben zo een hele goede start kunnen maken!… Sluiten
Sophie schreef op december 18, 2023 om 1:54 pm
Cassiana heeft ons de eerste week met Olive geholpen en alle ins en outs geleerd. Ze was er binnen een uur toen we uit het ziekenhuis kwamen wat heel fijn was. Cassiana is niet alleen behulpzaam maar het was ook gezellig haar in huis te hebben, ze is erg vriendelijk. Voor ons was het extra leuk dat ze Braziliaans is en Portugees met mijn portugese partner kon praten. Dankjewel Cassiana!
Cassiana heeft ons de eerste week met Olive geholpen en alle ins en outs geleerd. Ze was er binnen een uur toen we uit het ziekenhuis kwamen wat heel fijn was. Cassiana is niet alleen behulpzaam maar het was ook gezellig haar in huis te hebben, ze is erg vriendelijk. Voor ons was het extra leuk dat ze Braziliaans is en Portugees met mijn portugese partner kon praten. Dankjewel Cassiana!… Sluiten
Suzan schreef op december 6, 2023 om 6:54 pm
Wij hebben van een relaxte kraamtijd genoten na de geboorte van ons tweede kindje, mede dankzij de professionele zorgen van Nikita. Hulp met de borstvoeding en aandacht voor onze kinderen. Ze is proactief en vond snel haar weg in ons huishouden. Bedankt!
Wij hebben van een relaxte kraamtijd genoten na de geboorte van ons tweede kindje, mede dankzij de professionele zorgen van Nikita.
Hulp met de borstvoeding en aandacht voor onze kinderen. Ze is proactief en vond snel haar weg in ons huishouden.
Bedankt!… Sluiten