Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
111 berichten.
Laura schreef op maart 27, 2020 om 7:30 am:
Ontzettend bedankt Esther voor je enorm fijne en extreem deskundige ondersteuning met ons eerste kindje! Betrouwbaar, flexibel naar onze wensen, veel ervaring en deskundigheid ook over oplossingen voor een moeizame borstvoeding en ook voor losse vraagjes nog via de app voor ons bereikbaar. Echt al onze verwachtingen overtroffen en ons veel vertrouwen gegeven in een uitdagende tijd. Wat een kanjer! Een eervolle vermelding van de geweldige fruitcocktails mag natuurlijk niet ontbreken. We zien je heel graag terug bij een toekomstige tweede!
N. de Graaf schreef op maart 26, 2020 om 5:29 pm:
Na het bevallen van mijn eerste kindje was Esther een rots in de branding bij alle nieuwigheid die op je afkomt in de eerste week! Ze heeft ons ontzettend fijn begeleid en heeft ons zeer handige handvatten meegegeven. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen !
Hannah schreef op maart 25, 2020 om 1:45 pm:
Lieve Maya, ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek. We hadden ons geen fijnere begeleiding kunnen wensen! Je 'blendde in' in ons gezin alsof we je al jaren kenden. Met name ook je zorg en aandacht voor onze andere drie kinderen waren echt een plus. Dank!
Erick en Marielle schreef op februari 14, 2020 om 6:34 pm:
Na onze eerdere zeer positieve ervaring met esther in 2014 bij onze 1e dochter, waren wij dan ook blij dat zij wederom bij ons wilde kramen bij onze 2e dochter. Het voelde weer als vanouds: Esther geeft concrete, duidelijke tips en handvatten. Zij kan goed inschatten wat een moeder (en het gezin) nodig heeft en handelt ernaar. Daarnaast is er ruimte voor humor, fijne gesprekken. En als verwennerij de fruitcocktails… Heerlijk. Onze oudste dochter vond het erg jammer dat Esther weer weg ging….. Esther bedankt voor alle goede zorgen Ik zou Esther zeker aanraden
Maria Waters-van Engelen schreef op februari 8, 2020 om 12:36 pm:
We hebben echt een hele fijne kraamweek gehad met Maya! Naast de zorg voor onze dochter Julie en mij, heeft Maya veel uitgelegd en achtergrond gegeven. Maya is enorm ervaren, heeft veel kennis en is een hele fijne zorgzame relaxte vrouw. Daarnaast heeft ze ons enorm geholpen in het huishouden, met bezoek, mijn man ontzorgt, kortom een heerlijke start voor ons als gezin gecreeërd. Bedankt Maya!
Justine schreef op februari 1, 2020 om 7:24 pm:
Tijdens hele verdrietige kraamdagen in 2018, vanwege het overlijden van ons zoontje, is Esther bij ons geweest en heeft zo liefdevol voor ons gezorgd. Geen twijfel dat ik haar bij onze tweede zwangerschap weer wilde vragen om bij ons te komen. Wij kijken terug op 8 hele fijne en waardevolle dagen. Esther heeft heel veel kennis, geeft goede, bruikbare tips en adviezen. Professioneel en gezellig! Wij kijken terug op een hele fijne kraamtijd en zouden Esther aan iedereen aanbevelen.
The Dee-Shapland Family schreef op januari 20, 2020 om 10:26 am:
We received care from both Maartje and Maya over the course of our first week with baby. We were so grateful for their care. Mom, baby and Dad were able to get some rest, as well as quality time together while the functional house hold duties were covered by our Kraamzorg. All of the questions we had were answered thoughtfully. We truly felt ready to take on this new adventure on our own once our time was up with Maartje and Maya. They prepared us well and I would highly recommend them.
Amira & John schreef op januari 6, 2020 om 12:21 pm:
Coos was very helpful during the first week of us being home with a newborn. She has a lot of experience so we felt comfort to know we were in good hands. She made sure I rested and recovered properly. Lucky for us, she’s also a lactation specialist, which was a huge help for me. She was very caring and patient with helping the baby breastfeed. She gave us very useful tips to battle all of the struggles of being new parents. Thank you so much Coos for all of your care! Adiya will miss you..
Claudette schreef op december 30, 2019 om 1:22 pm:
Via via ben ik bij Nikita terecht gekomen, zo gaat dat met een top kraamhulp. Wat een fijne tijd hebben wij gehad op ons kraambed. We zijn zo in de watten gelegd door Nikita, wat een topper en leuk mens is ze! Ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Als je behoefte hebt aan gesprekje dan is ze er en als je je rust nodig hebt, dan loopt zweeft ze door het huis om alles achter de schermen voor je te regelen. Niets is haar te veel. Ze maakt super leuk contact met de andere kinderen. Ook is ze heel kundig als het gaat om borstvoeding, wat bij de andere kinderen niet lukte, was het haar nu wel gelukt met mij. Dankjewel voor de fijne tijd, ook namens de rest van het gezin, veel liefs!
Eva schreef op december 19, 2019 om 2:50 pm:
Lieve Maartje, Bedankt voor een fantastische kraamtijd! Door jouw goede zorgen hebben we een prachtige eerste week gehad. Je zorgde niet alleen voor mij en ons zoontje, maar ook voor mijn man en dochtertje. Daardoor hebben we een hele fijne opstart gehad en konden we in alle rust wennen aan ons nieuwe gezinnetje van vier. De goede zorg, fijne gesprekken, hulp in het huishouden, gezelligheid voor ons peuterdochtertje, lekkere ontbijtjes en dinertjes waren uitmuntend. Je bent echt een fantastische kraamverzorgster en je zorgt voor een perfecte balans tussen zorg, warmte en gezelligheid. Dank je wel, Maartje!!
Remy en Tynke schreef op november 26, 2019 om 7:47 pm:
Mede dankzij Coos kijken wij terug op een ontzettend fijne kraamweek. Coos is professioneel, deskundig en fijn in de omgang – ze ging moeiteloos op in ons gezin. Haar tips en kennis op het gebied van borstvoeding waren zeer waardevol. Een super kraamverzorgende en bovenal een mooi mens!
Jori schreef op november 25, 2019 om 6:30 pm:
Na een goede ervaring bij de geboorte en kraamweek van onze zoon hebben we bij deze zwangerschap direct weer contact opgenomen met Esther. We waren blij dat ze nog plek had! Het was fijn dat ze er was tijdens de thuisgeboorte en kraamweek van onze dochter. Esther is heel betrouwbaar, zorgzaam en eerlijk. Het was leuk om te zien hoe ze met ons inmiddels tweejarige zoontje om ging. Hij vond het erg leuk met haar. Kortom, dankzij Esther kijken we terug op een ontspannen, zorgeloze kraamweek.
Rinze schreef op november 24, 2019 om 11:35 am:
Coos heeft ons wederom fantastisch bijgestaan tijdens de kraamtijd met onze dochter. Ze nam ons alle zorg uit handen, gaf goede adviezen en was geweldig met onze zoon van twee. We hebben Coos al eerder aan vrienden aangeraden en zouden dat zeker weer doen. Bedankt voor de fijne tijd Coos!
Paulien schreef op november 19, 2019 om 12:33 pm:
Lieve Maartje, wat waren we blij met jou de eerste 8 dagen van Sophie haar leven. Na een niet geplande thuisbevalling was jij er meteen om voor Sophie te zorgen, ons alles te leren en ervoor te zorgen dat de borstvoeding goed op gang kwam. Het was voor ons een mega relaxte kraamtijd, omdat jij ons zo goed begeleide. Wat heb je daarnaast ook goed voor ons gezorgd, de lekkere ontbijtjes op bed en de heerlijke lunches met de gember-wortelsoep. Het was ook nog heel gezellig en voelde ik mij compleet op mijn gemak. Bedankt voor alles en hopelijk zien we je weer bij de volgende baby.
Yvonne schreef op november 9, 2019 om 8:59 am:
Lieve Esther, Bedankt voor alle praktische dingen waar je ons mee hebt geholpen bij de overgang van ziekenhuis naar huis. Ook je luisterende oor na de heftige periode in het ziekenhuis was erg fijn. Liefs Pascal, Yvonne en Sepp
Margreet schreef op oktober 14, 2019 om 1:35 pm:
Coos heeft ook bij onze 2e dochter gedurende de kraamtijd voor ons gezorgd. Coos is erg zorgzaam voor moeder en kind en zowel inhoudelijk als praktisch zeer deskundig. Pro-actief en vol handige weetjes en tips om bijvoorbeeld stuwing en andere ongemakken aangenamer te maken. Namens ons vieren, heel erg bedankt voor de goede zorg!
Esme schreef op oktober 9, 2019 om 12:21 pm:
Onze kraamweek was heel fijn, dank daar voor Mariska! Mariska is rustig, voelt goed aan wat er gebeurt in huis, is lief met (eventuele) andere kindjes en kan goed en rustig helpen met de borstvoeding en de verzorging van de baby.
Nicky Keijzer schreef op oktober 6, 2019 om 4:02 pm:
Bedankt voor alle goede zorgen. Ik heb me helemaal kunnen overgeven aan de zorg voor ons kindje terwijl het huishouden, de zorg voor mij en onze zoon en onze andere dochter in hele goede handen was. Ik kon me helemaal richten op mijn herstel, rust en de borstvoeding. Erg fijn en waardevol om op terug te kijken.
Fieneke schreef op oktober 2, 2019 om 3:02 pm:
Wij hebben een hele mooie kraamweek gehad met en vooral dankzij Mariska. Hoewel Benjamin onze derde is, wist ik niet meer precies hoe ik de borstvoeding het handigst kon aanpakken. Mariska heeft heel veel kennis over borstvoeding, leuk om dat nu ook allemaal te weten. Bovendien kan ze rustig en duidelijk uitleggen hoe je het best comfortabel kunt voeden en daardoor kreeg ik er al weer gauw handigheid in. Op dag vier gigantische stuwing gekregen, vier volle dagen. Ook hier was Mariska mijn steun en toeverlaat, heel fijn. Ik voelde me al vrij snel weer fit en kreeg de neiging om weer van alles te doen. Ik haat het om betutteld te worden, maar Mariska had de goede toon te pakken en achteraf terugkijken heb ik echt helemaal niets huishoudelijks gedaan die week, veel rust gepakt en alleen maar genoten van mijn gezin. Bovenal was het ook gewoon heel gezellig. Mariska, superbedankt voor al je goede zorgen.
Claudia van Meurs-Janssens schreef op september 29, 2019 om 11:21 am:
Wij zijn tijdens de kraamweek bijgestaan door Coos en Maya. We hadden het niet beter kunnen treffen dan met deze twee dames. Ondanks dat we om 21 uur 's avonds pas thuis kwamen uit het ziekenhuis, heeft Coos ons thuis opgevangen en ons van de eerste informatie voorzien om ons de nacht door te helpen. Coos en Maya hebben ons allebei een paar dagen geholpen en dat was enorm waardevol. We zagen er vooraf tegenop om een vreemde zo veel in huis te hebben, maar het voelde helemaal niet alsof er een vreemde was en de dames wisten precies hoe ze ons voldoende ruimte konden geven. We zijn heel goed verzorgd en hebben zo'n volledig ontspannen kraamweek gehad, precies zoals we vooraf hadden gehoopt. Ik ben als kraamvrouw echt in de watten gelegd. We kijken met een heel goed gevoel op de kraamweek terug.
dominique jochemus schreef op september 25, 2019 om 12:01 pm:
De bedoeling was naar het ziekenhuis te gaan met 5/6 cm. Maar in drie uur tijd zat ik al om 10 cm. De verloskundige was bij ons thuis binnen gelopen bij een VO (volledige ontsluiting) de kraamzorg moest nog gebeld worden en met 10 min stond ze in de slaapkamer. Helaas moest ik toch naar het ziekenhuis omdat onze kleine man een prematuur bleek te zijn. De dagen gingen helaas van de kraamzorg af maar eenmaal thuis was het heerlijk. Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en met heel veel geduld en zorg. De borst voeding was prioriteit nummer 1 en dat verliep super goed. Ik voelde me buitengewoon goed en had het gevoel dat ik alles alweer kon doen wat natuurlijk helemaal niet zo is en Esther zorgde ervoor dat ik maximale rust nam, er werden fruit hapjes gemaakt en overheerlijke Latte’s gezet. Het is natuurlijk heel veel informatie die je opeens krijgt en als er nog wat onduidelijkheid was dan werd het gewoon nog een keer voorgedaan of uitgelegd. Ik kreeg mega veel zelfvertrouwen van Esther en voelde al heel snel dat ik dit aan kon. Kon me geen betere kraamverzorgende wensen. Echt waar! Super bedankt, liefs Dominique René Eddie en Djao
Rymke schreef op september 6, 2019 om 1:01 pm:
Onze kraamweek was een beetje anders dan verwacht omdat moeder en dochter al gauw weer terug naar het ziekenhuis moesten. Coos was in deze situatie erg flexibel en vroeg ons elke dag haar op de hoogte te houden van de situatie. We hebben hierdoor wat korter mogen genieten van de kraamperiode maar het was enorm fijn om er iemand bij te hebben die zo deskundig is op het gebied van bijvoorbeeld borstvoeding. Ook hebben we een dagje kennis mogen maken met Maya, een zeer prettig persoon. Bedankt, dames!
Laura van den Hurk schreef op september 2, 2019 om 12:33 pm:
We zijn super tevreden over hoe Coos ons door de kraamweek begeleid. Haar kordate maar zorgzame houding, grote expertise op borstvoeding, heerlijke kookkunsten en lieve zorg voor mij als jonge moeder, maakt haar een heel prettig mens en bezorgt ons een fijne eerste week met ons kindje. We hebben Coos al aan vrienden aangeraden!
Fay & Nick schreef op augustus 29, 2019 om 3:38 pm:
Wij hadden Maya als kraamhulp en ik had geen betere kraamhulp kunnen wensen. Ze was professioneel maar ook echt heel erg lief en gezellig. We hebben echt geen op of aanmerkingen over Maya. Ze heeft ons echt geholpen, duidelijke uitleg gegeven en ze heeft ons zelfverzekerd achter gelaten. Mochten we ooit een tweede kindje nemen dan bellen we Maya meteen weer!
Zoe schreef op augustus 21, 2019 om 9:07 am:
Ook wij waren heel blij met de zorg van Esther! Ze heeft heel veel nuttige informatie en handige do’s and don’ts gegeven. En naast voor ons kleintje ook erg goed voor ons gezorgd 🙂 Ik beveel Esther van harte aan! Dank je wel!!
Hailey en Ray schreef op augustus 7, 2019 om 4:15 pm:
We had a wonderfull time with Coos in the week after the birth of Jakob H. William. Her technique and approach when teaching a new mom was very effective. In the first few days she really focused on my well-being, something I probably would not have done if I was alone – this was critical to my recovery (all of ours!) She's caring, confident and directs in a good manner. Coos thank you so much. Hailey and Ray.
Gijs & Mara schreef op augustus 1, 2019 om 12:56 pm:
Wij hadden het geluk om door twee verschillende personen geholpen te worden tijdens de kraamtijd: Carina en Esther. Esther was aanwezig bij de thuisbevalling. Haar stimulerende opmerkingen waren erg fijn, en ook toen het na afloop van de bevalling even wat spannender werd door behoorlijk bloedverlies bij mij heeft ze samen met de verloskundige erg daadkrachtig gehandeld. Vervolgens heeft Carina ons de eerste week ondersteund. Dit was ontzettend fijn. Ze was erg flexibel en liet genoeg ruimte voor ons om onze eigen keuzes te maken en onze eigen weg te vinden. Daarnaast heeft ze erg goed voor mij gezorgd omdat ik nog erg verzwakt was. En ze had heel goede adviezen omtrent de borstvoeding. Esther nam het de laatste drie dagen van haar over (we hadden door de omstandigheden iets langer zorg). Deze dagen hebben we nog veel dingen geleerd en goede tips gehad, met name over de verzorging van onze kleine. Dit gaf veel vertrouwen. Al met al zijn wij heel positief over de kraamzorg die we hebben ontvangen!
Annelies en Maarten schreef op augustus 1, 2019 om 1:51 am:
Maya heeft ons fantastisch geholpen in onze eerste week als ouders van Daniël. Ze is ontzettend prettig om in je omgeving te hebben. Ze past zich aan aan de sfeer die er heerst en onze persoonlijke wensen. En daarbij kan ze duidelijk en rustig een sturende lijn aangeven. Ze geeft verhelderende en begrijpelijke informatie. En pakt alles overzichtelijk stap voor stap aan. Echt een fijne houvast en een heel erg prettig mens! Maarten, Annelies en Daniël
Laurien en Omar schreef op juli 30, 2019 om 7:33 pm:
Op aanraden van mijn zus bij wie Maya de bevalling en kraamtijd had verzorgd, hebben we Maya gevraagd als kraamhulp bij ons eerste kindje. We hadden ons geen fijner mens kunnen wensen. De thuisbevalling verliep heel prettig en de communicatie tussen Maya en onze verloskundige was erg goed, ik had volledig vertrouwen en het gevoel in goede handen te zijn. Tijdens de kraamtijd waren er helaas meerdere bevallingen in dezelfde week, waardoor Maya niet de volledige tijd inzetbaar was. Uiteindelijk heeft ze op een heel fijne manier toch weten te realiseren dat ze ons kon helpen waar nodig en ons alles kon leren, zodat we op de laatste dag Maya uitzwaaiden en vol vertrouwen met ons gezinnetje de deur uitstapten. Het was een fijne tijd, we zouden haar aan iedereen aanbevelen en hopen dat we haar in de toekomst weer mogen ontvangen. Omar, Laurien en Pleuni
Sarah schreef op juli 29, 2019 om 6:02 pm:
Esther was de beste kraamhulp die wij ons hadden kunnen wensen. Niet alleen voor de zorg van onze tweede zoon, maar net zo goed voor de zorg van mij zelf. Ze voelde precies aan waar ik als bezorgde en hormonale kraamvrouw behoefte aan had. Had veel aandacht voor mijn verhaal en nam uitgebreid te tijd om te luisteren en vervolgens aan behoeften te voldoen waarvan ik zelf niet wist dat ik het nodig had. Kortom, ik heb een hele fijne tijd met Esther gehad en kijk met warme gevoelens terug op een bewogen kraamweek.
Emma schreef op juli 21, 2019 om 6:47 am:
Maya, duizendmaal dank voor de fijne kraamtijd!! Het is onze eerste kleine en veel kennis hadden we niet. Maya heeft binnen 8dagen ons op een aangename en nuchtere wijze het volste vertrouwen gegeven dat we heel goed voor onze kleine kunnen zorgen! Het was een mooie tijd waarin Maya niet alleen gezellig en van enorme hulp in het huishouden is geweest (ontbijtjes op bed en wasjes draaien), maar ook medisch goed advies en ondersteuning heeft gegeven. Alle kennis heeft ze in huis, en dat was super fijn!! Nogmaals dank, wie weet tot over een paar jaar!!
Ron & Rianne schreef op juli 17, 2019 om 10:59 am:
Dankzij Mariska hebben wij een superfijne kraamtijd gehad. Ze was heel lief voor onze andere kinderen en voelde goed aan waar wij behoefte aan hadden. Dankjewel voor alles Mariska!!
Robin schreef op juli 11, 2019 om 3:12 pm:
Dankzij Mariska een fijne kraamweek gehad waarin we al onze vragen konden stellen. We hebben veel aan haar gehad. Bij je eerste kindje ben je toch onzeker over bepaalde dingen. We hebben bij Mariska nooit het gevoel gehad dat we een stomme vraag stelden. We voelden ons op ons gemak, gehoord en geholpen.
Marten en Ellemieke schreef op juli 6, 2019 om 8:46 pm:
Dankzij Maartje & Mariska hebben we een fantastische start gehad! Doordat Pieter een paar weekjes te vroeg kwam, liep de planning niet helemaal goed, maar Maartje regelde meteen vervanging voor de eerste dagen (Mariska). Beide waren echt toppers, zeer kundig en de overdracht verliep heel erg soepel. Zo fijn om zo goed ontzorgd te worden! Lieve Mariska, veel dank voor de start de eerste dagen. Mochten we ooit naar Haarlem verhuizen, dan ben je de eerste die we bellen. Lieve Maartje, wat hebben we veel aan je gehad en wat was het gezellig. Veel dank voor de pannenkoeken, soep, avocadotoasts en het lachen tussen de soms zware momentjes in. Liefs, Marten en Ellemieke
Mieke schreef op juli 5, 2019 om 1:48 pm:
Dankzij Esther hebben we een fantastische kraamweek gehad. Ze heeft ons geweldig op pad geholpen en ze heeft ons heel veel vertrouwen gegeven voor de toekomst. Ze is een echte expert en geeft heel veel goede adviezen op alle gebieden. Ik was zo blij met haar ondersteuning om de borstvoeding goed op gang te helpen en haar plan van aanpak om onze zoon weer op gewicht te krijgen gaf heel veel vertrouwen. Daarnaast is ze altijd bezig en zag ons huis er helemaal spik en span uit en werd de was zo keurig gedaan en ze wist precies waar alles lag. Heerlijk om daar een week geen omkijken naar te hebben. Lieve Esther, bedankt voor de geweldige tijd en alle fijne gesprekken en tips en adviezen. Je bent echt een topper! Ik ga je zeker aanraden bij al mijn vriendinnen die in de toekomst zwanger worden, dus je gaat het hardstikke druk krijgen 😉
Kim schreef op juni 18, 2019 om 8:52 pm:
Ook wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met Esther! Ons huis voelde helemaal zen die eerste week dankzij haar professionaliteit, rust en gouden tips. We hebben daardoor heel ontspannen kunnen wennen aan het met z’n vieren zijn, genieten en (opnieuw) leren. Nogmaals veel dank lieve Esther!
Jetje, Jurre & Lotje schreef op juni 11, 2019 om 5:56 pm:
Beste Esther, Ontzettend bedankt voor je tijd en hulp in deze bijzondere periode van ons leven! We gingen vol vertrouwen en zekerheid verder met z’n drieën en je hebt al onze vragen en onzekerheden kunnen wegnemen. Lotje bleek niet altijd vanzelf te willen drinken, en jouw hulp daarbij is enorm waardevol geweest! Heel erg bedankt! Groetjes Jetje & Jurre
Fam Hofman schreef op juni 11, 2019 om 5:49 pm:
Je echt kraamvrouw voelen met Esther in huis is genieten. Niet alleen haar lieve zorg maar ook haar ervaring en kennis zijn absoluut een aanwinst in Esther als kraamverzorgster. Samen met ons bijzondere meisje hebben wij genoten en mogen aansterken. Heb me erg fijn gevoelt met Esther in huis en ook mijn andere kinderen waren dol gelukkig. Absoluut aanrader. Onze dank.
Andrea & Robbie schreef op juni 10, 2019 om 5:18 pm:
Dear Mariska Thank you, thank you, thank you for a wonderful first week, helping us to bond with Zoe extra and a wonderful story to tell. We really didn’t know what to expect with Zoe being our first baby and when we arrived home from hospital we were experiencing all different emotions including being overwhelmed with happiness, not knowing what to do and nervous at the same time. We are so grateful to have benefited from your experience, positivity, confidence, warm and kind presence with techniques we are still using now Zoe is 5 weeks old, we still think of you and I’m sure we will continue to. It’s quite an intense week, words cannot express how grateful we are and also for putting up with our different emotions! We hope to keep in touch from time to time and wish you all the best always… please do contact me if you would like to visit Cyprus, With Love & Best Wishes, Andrea & Robbie Xx
Manouk, Wouter en Sal schreef op juni 8, 2019 om 8:08 am:
Dank voor de topzorg Coos! We hebben ontzettend veel aan je gehad en je rustige en deskundige aanpak heeft ons heel veel vertrouwen gegeven. Sal bleek dysmatuur bij 42 weken en Coos heeft ons enorm ondersteund in de week thuis na het ziekenhuis. Ik voelde me elke dag aansterken na een keizersnee (waar de gedwongen rust van Coos veel aan heeft bijgedragen) en Sal dronk mede dankzij alle waardevolle tips en adviezen van Coos ontzettend goed aan de borst. Wat wil je nog meer zo’n eerste week? Superfijn dat ze ook voor lekker eten zorgde en vertrouwen gaf dat we het vanaf nu zelf kunnen. DANK
Despina schreef op juni 4, 2019 om 12:30 pm:
We had Mariska and Coos at home. It was a great pleasure to get their support. We felt from the first moment that our baby is at good hands. They really took care of me to get some sleep, relax and recover. I really appreciated their personal care for us. They made themselves comfortable at the space and part of the family quite fast. They are both knowledgeable and provide professional guidance. Specially, I got so valuable support with breastfeeding. Coos is also a lactation consultant and this was amazing to have her with us. I would really recommend Mariska and Coos from Kraamzorg Professionals. You really got us started well as new parents. Thank you so much and hopefully we see each other again in a few years!
Marianne schreef op mei 27, 2019 om 6:23 pm:
Wat hebben we weer van een heerlijke kraamweek kunnen genieten dankzij de goede zorgen van Esther!! De heerlijke fruitsapjes, de vele adviezen, de gezellige gesprekken, de zorg voor moeder en kind en niet te vergeten de aandacht voor de grote zussen! Het voelde erg vertrouwd met Esther in huis. De meiden vonden het ook erg leuk dat ze met haar naar speeltuintjes konden gaan, terwijl mama kon rusten. Ondanks dat het ons derde kindje is, was het toch erg fijn dat Esther met advies en tips kwam. We hebben vele 'o ja' momentjes gehad, sommige dingen vergeet je dan toch weer over de zorg voor een kleintje, het opgang brengen van de borstvoeding en het herstel na een bevalling 🙂 Lieve Esther, super bedankt voor je goede zorgen!!
Renske schreef op mei 25, 2019 om 11:19 am:
Wij hebben Maya iets meer dan een week bij ons mogen hebben, en wat was dat fijn! Alles was nieuw bij ons eerste kleintje, maar Maya heeft ons alles bijgebracht wat wij moesten weten en het ons echt zelf laten doen. Ook op het gebied van borstvoeding, wat moeilijk ging, echt een enorme steun. Daarnaast een super persoonlijke klik en gewoon een ontzettend fijn persoon om naast je te hebben gedurende de kraamweek. Dank Maya!
Christin schreef op mei 21, 2019 om 6:26 pm:
Na een dag ziekenhuis was ik blij dat ik naar huis mocht en gelukkig was Mariska er in de avond om ons op te vangen. De borstvoeding ging iets moeilijk van start maar door Mariska haar rustige uitleg hebben we dat redelijk snel onder de knie gekregen. Ook haar advies om een osteopaat naar Noah te laten kijken was precies goed en heeft erg geholpen. Verder was het fantastisch om haar in huis te hebben. Ze heeft goed voor ons gezorgd door mij op de juiste momenten af te remmen en naar bed te sturen, alle klusjes in huis te verzorgen en heerlijk te koken. Het was een geweldige kraamweek; super bedankt Mariska – we hadden het echt niet zonder je gekund!! X
Koosje schreef op mei 20, 2019 om 9:54 am:
Onze kleine man kwam onverwacht vroeg (18 dagen voor de uitgerekende datum) en snel. We zijn enorm blij hoe deze onverwachte wending binnen de maatschap is opgepakt. Maartjes hulp bij de bevalling en Coos' hulp op de eerste kraamdag waren super. Daarna heeft Carina het stokje overgepakt en ons fantastsich geholpen: advies over de borstvoeding en goede aandacht voor de behoeften van moeder en kind (onder andere even heerlijk kunnen slapen terwijl zij de wacht hield :-)). Ook allerlei onverwachte extra's, zoals lekker vers fruit elke dag en een schoon huis. Een dikke 10 voor de geleverde zorg in de kraamweek voor alle professionals!
Jim schreef op mei 15, 2019 om 11:56 am:
Wij hebben Maartje voor iets meer dan een week bij ons mogen hebben als kraamverzorgende….in 1 woord FANTASTISCH!!! Hele lieve en zorgzame kraamzorg waar niets te gek voor was. Schoonmaken, boodschappen, koken….alles om onze eerste tijd met de kleine zo goed en relaxt mogelijk te laten verlopen. Maartje heeft veel ervaring met baby's en kan deze ervaringen rustig en duidelijk aan je overbrengen. Wij zouden het liefst Maartje vast in huis willen hebben, maar gunnen ook anderen deze ongelofelijk lieve vrouw. We gaan je missen maar houden zeker contact. bedankt voor alles (K)
Gwenn schreef op mei 12, 2019 om 6:25 pm:
Hierbij een berichtje over onze kraamtijd met Coos. Door Coos hebben wij een hele fijne en zorgeloze kraamtijd beleefd. Ze heeft enorm goed gezorgd voor mij, zodat ik mijn rust kon pakken en goed kon herstellen van de bevalling. Ik had weinig vertrouwen in het geven van borstvoeding, maar door Coos haar rustige en professionele aanpak ging dit hartstikke goed. Ook kon ze goed ‘lezen’ wat wij als gezin nodig hadden en was mijn zoontje Kay fan van haar. We zullen je fijne hulp missen. Bedankt voor je lieve hulp Coos, van ons krijg je een dikke 10! Groetjes Gwenn, Dave, Kay en Micah Seedorf.
Jenneke schreef op mei 8, 2019 om 7:34 am:
Mede door Mariska hebben we een fijne kraamtijd gehad. De borstvoeding kwam moeizaam op gang en Mariska heeft hier goed bij geholpen door gelijk een lactatiekundige in te schakelen en een goede kolf te huren. Binnen 4 dagen was er voldoende melk voor Ruud. Naast de hulp bij de borstvoeding, heeft Mariska goed voor mij gezorgd en ook was het fijn dat ze allerlei klusjes in huis deed. Behalve dat ze overdag bij ons was, konden we ‘savonds altijd even appen of bellen voor overleg. Dit gaf ons een fijn gevoel, want de eerste dagen was het toch echt nog zoeken voor ons als kersverse ouders naar de behoeftes van Ruud. Verder was ‘t erg gezellig Mariska in huis te hebben. Nogmaals bedankt Mariska! Wouter, Jenneke en Ruud
Esther broodman schreef op mei 7, 2019 om 1:17 pm:
Hierbij schrijf ik een bericht over Mariska Koops: Wij hebben erg veel hulp van haar gekregen en waren super tevreden, ze doet haar werk uitstekend en gaat professioneel te werk. Bedankt voor al je goede advies, waar ik veel van heb geleerd en daardoor Emma goed heb kunnen helpen en leren kennen . Ook is Mariska erg goed in uitleg geven van aanlegtechniek bij de borstvoeding voor je kindje . En ik kon haar altijd om advies vragen zelfs na de kraamtijd. Bedankt Mariska voor al je goede zorgen. Je krijgt van mij een 10. Liefs Esther, Max, Teun en Emma
Rodica schreef op mei 7, 2019 om 11:59 am:
Dear Mariska, Thank you very much for a wonderful maternity week. Your professionalism, confidence, optimism, and warm and kind presence helped us get through a challenging week with our beloved daughter. Knowing that you will be there for us, made us feel safe and secure, helping enjoying our 1st time experience as parents. We are also greatful for the special bond created between us. We are thankful and we wish you success! With kindest regards and a big hug, Rodica, Antonia and Mihai.
Madeleine schreef op mei 7, 2019 om 10:27 am:
Coos, dank je wel voor de tweede bijzondere kraamweek! Jouw toewijding, kennis en kunde, praktische tips en liefde voor de kindjes zijn heel voelbaar. Met jou in huis is de kraamweek "zorgeloos". Zowel bij Valentijn als bij Waldemar was jij onze engel in huis! Je hebt ons enorm geholpen met het leren kennen en herkennen van de behoeften van een pasgeboren kindje. Je werkt hard en verdeelt je aandacht mooi over kind, moeder, gezin en huishouden. Je dacht met ons mee, plande vooruit en hebt ook heel lief voor mij gezorgd als mama. Wat ik heel fijn vind is jouw zorg voor moeder en kind met natuurlijke producten en het aansterken met gezonde voeding. Jouw diversiteit aan kennis oa als kraamverzorgster, doula en borstvoedingsdeskundige is geweldig en een ware pre! Dank je wel Coos.
Kitty schreef op mei 2, 2019 om 10:58 am:
Heel erg bedankt Esther voor je goede zorgen, professionaliteit en zeer nuttige informatie. We hebben heel veel van je geleerd. Waar we vooral erg blij mee zijn is dat je ons een beetje hebt kunnen leren wat Maeve haar behoeftes waren. Wanneer ze honger had, wanneer behoefte aan slaap, wanneer zuigbehoeftes, wanneer behoefte aan aandacht etc. We hebben dankzij jou ons dochtertje in een week tijd al een beetje leren kennen/lezen en dat gaf ons veel vertrouwen om zelf mee verder te gaan. Liefs Tom, Kitty, Faelin en Maeve
Anne Laurine schreef op april 29, 2019 om 9:29 pm:
Wat hebben wij een heerlijk onbezorgde eerste kraamweek gehad dankzij Esther en vervolgens Maartje! Esther was de eerste 2 dagen bij ons en heeft ons 'opgestart' na de geboorte van ons 2e dochtertje. Esther is duidelijk ontzettend ervaren, ze geeft geweldige adviezen maar laat je tegelijkertijd ook zelf uitzoeken wat voor jou en het gezin het prettigste is of het beste werkt. Ook was Esther bijzonder lief en goed met onze oudste dochter. Na 2 dagen nam Maartje, Esther over. Dit was in goed overleg met ons en ook wisten wij vanaf dag 1 dat i.v.m. drukte en de paasdagen, eea anders zou lopen. Hoewel we direct wisten dat we Esther zouden missen bleek Maartje ook fantastisch lief en een enorm fijne kraamhulp te zijn. Maartje heeft ons echt verwend en zat geen moment stil (wat vond ons best mocht maar ze wilde graag lekker bezig zijn). Als ze 's middags weer weg ging liet ze ons iedere keer, fris gewassen, bijgeslapen, in een schoonhuis en met lekker avondeten achter. Ook met ons oudste dochtertje was Maartje geweldig. Die vroeg vandaag (eerste dag zonder Maartje) waar Maartje was en kwam me het boekje brengen wat Maartje haar zo leuk uit had voorgelezen. Kortom, zo'n kraamweek met zulke lieve en professionele vrouwen gun ik iedereen. Wij zullen dankzij Esther en Maartje in ieder geval altijd terugkijken op een hele fijne en onbezorgde eerste week. Anne Laurine, Charles, Cato & Aagje
Claudia schreef op april 27, 2019 om 6:44 pm:
Zowel Esther als Coos hebben ons een fijne kraamweek bezorgd. Expertise, zorgzaamheid en hun passende hulp hebben wij als zeer fijn ervaren. Beide waren ook erg leuk in de omgang met onze oudere dochter en betrokken haar bij hun werkzaamheden. Beide hebben een eigen stijl en dat maakte het nog persoonlijker. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen! Raoul, Claudia, Haley en Evy
Vivijan schreef op april 24, 2019 om 8:48 am:
Wij zijn heel tevreden! Nikita heeft heel goed voor ons gezorgd én het was gezellig! Wij kijken ondanks een zware bevalling, terug op een hele fijne kraamweek! Veel dank! Liefs Pal, Vivijan en Helle
Alma schreef op april 22, 2019 om 2:53 pm:
We hebben het erg getroffen met Coos tijdens onze kraamweek. Coos is een lieve rustige zorgzame vrouw die goed aanvoelt waar een gezin behoefte aan heeft. Ze is fantastisch met de oudere 3 kinderen uit ons gezin. De kinderen vragen elke avond waarom Coos weer naar huis gaat. Ze hebben haar al gevraagd of ze niet gewoon kan blijven slapen en eten. Wij kregen als gezin alle tijd en aandacht om aan elkaar te wennen. De zorg voor moeder en kind is heel liefdevol en warm. Coos neemt overal rustig de tijd voor. Ze legt je niks op maar geeft meerdere suggesties, zodat je je eigen keuzes kan maken. Bedankt voor de fijne kraamtijd!
Marije schreef op april 12, 2019 om 1:23 pm:
Maya heeft ons een geweldige kraamweek bezorgd, voor ons als ouders, de pasgeboren tweeling en ons zoontje van 1,5. Zoveel kennis, warmte en zorg, wat een fijne ervaring (na een eerdere slechte ervaring). Ik wilde graag borstvoeding geven aan de tweeling en dankzij maya hebben we een prachtige start kunnen maken – ondanks dat de babies dysmatuur waren. Ik heb er vertrouwen in dat ze straks allebei volledig aan de borst drinken. Maya heeft veel kennis, luisterde goed naar mijn wensen, hielp me mijn grenzen te bepalen en keek natuurlijk goed naar de babies. Van daaruit gaf ze advies en maakten we plannen over de voedingen. Problemen die ik eerder heb gehad heeft ze weten te voorkomen door heel goed mee te kijken/helpen, zowel met kolven als met voeden. Verder heeft ze mij en de vaders heerlijk verwend met fruithapjes, ontbijt etc en ons huishoudelijke taken uit handen genomen waar mogelijk. Wat een lieve gezellige hardwerkende topvrouw! Ze had van mij altijd mogen blijven.
Wilma schreef op april 5, 2019 om 11:39 am:
Op de tweede dag dat Coos bij ons was hebben we haar gevraagd of ze de rest van het jaar wilde blijven! We waren heel blij met haar! Ze heeft goede zorg aan ons geleverd en doet net dat beetje meer wat niet van haar wordt verwacht. Daarnaast was ze ook heel lief voor onze oudste zoon, die haar vanaf het begin af aan oma noemde. Coos heel erg bedankt voor de fantastische week! Veel liefs Arie, Wilma, Gijs & Stef
Liselotte schreef op maart 29, 2019 om 1:06 pm:
Wat zaten wij in onze kraamweek op een grote roze wolk dankzij Maya! Na vakkundige hulp bij een flitsende thuisbevalling, heeft zij er echt voor gezorgd dat we een hele goeie start hadden met onze eerste dochter. Maya is zeer ervaren en kundig en wist ons ook bij de derde nog handige tips en trucs te geven. De manier waarop ze met veel humor en geduld met onze andere 2 kinderen omging en hen vermaakte zodat wij even bij konden tanken na een onrustige nacht was bijzonder prettig. Het is dat we drie kinderen wel genoeg vinden, maar anders zouden we geen moment twijfelen om haar weer te vragen. We kunnen haar aan iedereen aanbevelen! Lieve Maya, nogmaals veel dank voor al je goede zorgen. Liefs, Liselotte en Pieter
Elselyn schreef op maart 28, 2019 om 7:17 pm:
Onze ervaring met Esther is zeer positief geweest. Zij is een no-nonsense en flexibele kraamverzorgster die haar vak goed verstaat. We kijken terug op een fijne kraamweek ! Ook onze oudste dochter vond het heel gezellig met Esther en heeft nog regelmatig naar haar gevraagd. Dank je wel Esther voor deze fijne tijd !
Michelle Sarneel schreef op maart 28, 2019 om 5:06 pm:
Coos was een fantastische hulp in onze overweldigende eerste kraamweek. Ze heeft ons veel geleerd, en stond te allen tijde voor ons klaar. De kraamzorg was van hoge kwaliteit, afgestemd op onze behoeftes. Wij gaan hierdoor met alle vertrouwen met z'n drieën verder. Wij zouden deze kraamzorg aan iedereen aanbevelen. Coos, heel veel dank! Sebastian, Michelle en Maxime
Renske schreef op maart 20, 2019 om 10:01 am:
Esther heeft ons erg goed geholpen in de kraamtijd van Lulu. Ze heeft een hele dosis aan ervaring waardoor ze in alle gevallen goed advies geeft. Ook is ze zeer pro-actief waardoor we steeds een stapje voor liepen, Erg fijn !! Verder is ze zeer lief & geduldig met onze 2 jarige peuter geweest. Bedankt Esther voor de hele fijne en gezellige week ;-).
Lauren Brouwer schreef op maart 19, 2019 om 2:00 pm:
Als kersverse ouders kunnen wij positief terugkijken op een fijne kraamweek. Esther heeft niet alleen haar taken uitgevoerd, maar toonde inzicht en gaf persoonlijke begeleiding. Zij nam de tijd om naar ons te luisteren en zij heeft onze wensen gerespecteerd. Ook heeft zij ons geleerd hoe wij de kleine beter konden begrijpen. 5 weken later passen wij die technieken steeds toe. Erg handig! Ik heb veel slechte verhalen van vrienden en kennissen gehoord, maar gelukkig was dat niet het geval bij ons. Wij zijn hier heel dankbaar voor. Groeten, Roderick, Lauren en Fleur-Relí
Yara schreef op maart 15, 2019 om 8:05 pm:
We hebben met de geboorte van Joëll een fijne kraamweek gehad. De goede zorgen en kennis van Esther hebben ons als kersverse ouders een goede basis gegeven voor de zorg van Joëll. Haar duidelijke aanpak en aandacht waren erg prettig. Ook had ze niet alleen oog voor Joëll maar ook voor ons en stelde duidelijke grenzen voor met name mijn herstel. Door al haar goede zorgen konden wij met vertrouwen de tijd na de kraamweek in gaan. Wij willen Esther dan ook nogmaals bedanken! Lieve groetjes van Marco, Yara en Joëll
Simone Halink schreef op februari 19, 2019 om 7:48 pm:
Maya heeft ons en voor alle twee onze kinderen een zorgeloze kraamweek bezorgd. Haar warme zorg en aandacht en duidelijke instructies gaven ons als kersverse ouders rust en vertrouwen. Het was een plezier om Maya over de vloer te hebben. Ze begreep wat we nodig hadden, ontzorgde, hielp ons bij het stellen van grenzen en liet onze persoonlijke ruimte intact. Ik kan me geen betere kraamzorg voorstellen en ben haar enorm dankbaar voor de zorg die ze ons en onze kinderen heeft gegeven.
Veerle van t Hullenaar schreef op februari 18, 2019 om 8:52 am:
We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Nikita heeft heel goed voor ons gezorgd en van alles geleerd, zo fijn! Ze was flexibel in haar tijden, wat wij prettig vonden. Ze heeft alles goed uitgelegd (zowel voor de baby en ook met borstvoeding) en daar hebben we nu nog plezier van! Ook is ze heel netjes en heeft ze ons huis lekker schoongehouden (ik wist niet dat je zo netjes een hoeslaken kon vouwen :)) Groetje Veerle en Joost
iris kappert schreef op februari 7, 2019 om 5:28 am:
Lieve Esther, Aangeraden door een vriendin die zeker gelijk had !! Ik heb een hele fijne kraamweek gehad door jou! De begeleiding bij de borstvoeding was super, waardoor het nu nog steeds werkt . Door jouw goede adviezen en begeleiding gingen wij zonder zorgen na de kraamweek zelf verder ! dankjewel !!
Femke en Patrick schreef op januari 30, 2019 om 12:36 pm:
Lieve Coos, wij willen je ontzettend bedanken voor de hele fijne kraamperiode na de geboorte van Loek! Jouw hulp, advies en flexibiliteit hebben ons heel erg geholpen tijdens die eerste bijzondere dagen als kersverse ouders! Het was heerlijk om thuis te komen na een aantal dagen ziekenhuis en volledig te kunnen vertrouwen op jou. Door jouw kordate manier van werken en prettige open communicatie heeft het ons aan niets ontbroken en konden we met al onze vragen bij je terecht. Het was dan ook super fijn en vertrouwd toen je een paar weken later nog terug kwam voor een lactatiekundig consult. Dankzij jouw hulp is Loek helemaal aangesterkt! Heel erg bedankt!! Liefs van Patrick , Femke en een knuffel van Loek!
Veerle & Daan schreef op januari 24, 2019 om 5:14 pm:
Lieve Coos, ontzettend bedankt voor de fijne week! Je bent een flexibel en prettig persoon om in huis te hebben. Wat ik voornamelijk prettig vond was dat we de ruimte kregen om onze eigen weg te kiezen en we niet teveel 'regeltjes' opgelegd kregen. Daarnaast was het gezellig, hebben we gelachen en zal Doortje je (kookkunsten) missen. En wij ook natuurlijk! Succes in de toekomst! Daan, Veerle, Doortje en Jonas
Annemarijne Adank schreef op januari 23, 2019 om 9:59 pm:
Maya heeft ons een fantastische kraamweek gegeven! Aangezien de borstvoeding in het begin niet goed liep is Maya hier gelijk op ingesprongen en zijn we gestart met kolven en bijvoeden. Hierdoor is onze dochter weinig afgevallen en snel aangesterkt na de bevalling. Maya is ook langer bij ons gebleven om onze dochter beter aan de borst te leren drinken waar we heel dankbaar voor zijn. Nu, 5 weken later drinkt ze volledig aan de borst en zijn we heel blij dat Maya in ons bleef geloven! Zoveel geduld, liefde, kennis, aandacht en humor; hierdoor denken wij terug op een hele bijzondere tijd met ons eerste kindje. We hopen dat Maya bij verdere gezinsuitbreiding weer bij ons over de vloer wil komen. Kortom: Maya, bedankt! Heel veel liefs, Annemarijne, Frederik en Féline
Merel schreef op januari 23, 2019 om 3:29 pm:
Lieve Esther, Dank je wel voor je lieve zorgen de afgelopen dagen en het geven van zelfverzekerdheid aan mij, waardoor ik het na vandaag weer zelf aan kan ! De ondersteuning in mijn keuze om flesvoeding te geven, je zorgen om James, de verzorging van mij en het reilen en zeilen in huis, heeft mij de kans gegeven me klaar te maken om het zelf te doen en de kneepjes van het vak weer terug te vinden. Heel erg bedankt namens ons allemaal ! Liefs Merel, Lizzy, James, Stan & Roel
Rutger Mulder schreef op januari 23, 2019 om 8:07 am:
We hadden het geluk om Maartje als Kraamzorg te hebben. Zeer veel geleerd hoe met de kleine om te gaan, maar ook zeer prettig gezelschap. We gaan haar zeker weer vragen, indien er een 2e gaat komen.
Koen, Laura en Sem schreef op januari 22, 2019 om 12:57 pm:
Op 13 januari 2019 is onze prachtige zoon Sem geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis, werden we in de kraamweek begeleid door Mariska. Mariska en ik hadden al een aantal keer contact gehad voordat Sem geboren werd, dus dat voelde al heel vertrouwd. De week dat Mariska er was hebben we echt als een heerlijke roes beleefd. Zij speelde onwijs goed in op wat we nodig hadden en wat onze behoeften waren. Koen was gedurende de kraamweek thuis, dus ze heeft ons ook heel erg met elkaar laten genieten en laten leren en ondersteunde ons waar het nodig was. Zij zorgde bijvoorbeeld ook voor het avondeten, een heerlijk schoon bedje, een lekkere smoothie, cappuccino of heerlijke lunch. Echt fantastisch! Daarnaast bracht Mariska ook gewoon veel gezelligheid mee en vond ik het heel gemakkelijk om de “controle” uit handen geven, terwijl ik daar in het dagelijks leven helemaal niet makkelijk in ben ….haha. Het ontzettende persoonlijke, maar ook de flexibiliteit in zorg in tijden en dagen waren ronduit geweldig! De week had van mij nog veeeeeel langer mogen duren. Mocht er ooit een tweede komen zal ik onmiddelijk Mariska weer bellen. Lieve Maris, onwijs bedankt voor alles! Veel liefs van Koen en Laura en een hele dikke knuffel van Sem
Dieuwertje en Martin schreef op januari 20, 2019 om 7:43 am:
Tijdens de kraamweek van ons eerste kindje zijn wij eerst begeleid door Coos en daarna door Maya. Beide dames zijn toppers! Allebei op hun eigen manier hebben ze ons geholpen, van alles geleerd en, misschien wel het belangrijkste, vertrouwen gegeven in onszelf als nieuwe ouders. Coos en Maya hebben er samen voor gezorgd dat we een super start hadden en zullen voor altijd deel uitmaken van de start van ons gezin. Dank jullie wel!
Anouschka schreef op januari 18, 2019 om 6:20 pm:
Wij hebben de kraamzorg als zeer prettig ervaren. Het is voorbij gevlogen ! Esther is deskundig, geeft veel informatie en pakt alles aan. Zij heeft ons heel goed op weg geholpen en ons het vertrouwen gegeven. Daarnaast is zij prettig in de omgang en voelde wij ons op ons gemak bij haar. Ze mag van ons nog een week blijven 😉 Dank je wel Esther !
Carolien & Tim schreef op januari 16, 2019 om 3:48 pm:
Omdat onze kleine Finn iets eerder kwam dan verwacht hebben we eerst 4 dagen de geweldige hulp van Esther gehad. Ontzettend veel geleerd deze dagen, heerlijke fruitsapjes en vele middagdutjes. Hierna nam Nikita het over van Esther en ook met Nikita waren we super blij. Zeker omdat het met mij (mama) wat minder goed ging waren we erg dankbaar hoe Nikita hiermee om ging en ervoor zorgde dat het door de verloskundige serieus genomen werd en er acties ondernomen werden. Met als resultaat dat het stukken beter ging toen zij haar laatste dag had. Buiten dat was ze ook nog eens ontzettend lief voor Finn en was het super gezellig. Bij een volgende baby (wel nog even wachten hoor haha) weten wij aan welk adres we moeten zijn! Dank jullie wel voor alles!! Liefs, Tim Carolien en Finn
Michael & Hesther schreef op januari 15, 2019 om 7:35 pm:
Maartje is een geweldige kraamhulp geweest de eerste dagen na de geboorte van ons zoontje! We kunnen haar van harte aanraden. Vanaf het eerste moment bracht ze rust en overzicht in de hectiek die je hebt bij een pasgeboren kindje. Ze heeft zowel baby als moeder in de watten gelegd en wat hebben we daarvan genoten. Maartje heeft veel ervaring waardoor ze weet wat goed is, en tegelijkertijd respecteert ze ook de mensen en omgeving waar ze in verkeert waardoor het allemaal heel soepel loopt. Ze steekt de handen uit de mouwen en is altijd goed gemutst! Ze kan heerlijk koken en ons oudere zoontje van 3 was gek op haar. We missen haar nu al en zijn blij voor degenen die in de toekomst met haar kunnen samenwerken. Maartje heel veel dank! Michael & Hesther
Helene Vogelaar schreef op januari 9, 2019 om 3:44 pm:
Lieve Coos en Maya. Dank voor jullie warme en persoonlijke zorg tijdens de kraamweek van ons dochtertje Lente. Het was een mooie maar ook emotionele kraamweek, omdat mijn vader 4 weken voor de geboorte van Lente overleed. Maya en Coos waren een grote support! Beide heel eigen, persoonlijk en kundig. Coos met haar lieve zorg, heerlijke fruitcreaties en krachtvoer recepten. Maya met haar energie, vrolijkheid en doortastendheid. We hebben door jullie zorg en ervaring een hele fijne relaxte kraamweek gehad. Door de goede begeleiding, structuur en adviezen kwam de borstvoeding goed opgang en kregen we voldoende rustmomenten met elkaar en met ons oudste zoontje. Door de ziekte van en de zorg voor mijn vader, waren we wat laat met het regelen van de Kraamzorg . We wilde graag persoonlijke en ervaren kraamzorg omdat we een emotionele kraamweek tegemoet zouden gaan. Via een vriendin kwamen we bij Coos terecht. Eigenlijk zat de planning al vol, maar na ons verhaal wilde Coos samen met Maya toch graag de Kraamzorg op zich nemen. Super bedankt voor jullie flexibiliteit en betrokkenheid en voor de mooie gesprekken ! Dat heeft veel voor ons betekend! Veel liefs Helene, Bart, Marijn en Lente
Jet en Derk-Jan schreef op januari 4, 2019 om 2:21 pm:
Wat hebben we ontzettend veel geleerd van Esther! In 7 dagen heeft ze ons klaargestoomd voor het jonge ouderschap. Dit deed ze met een goed opgebouwd programma en heldere uitleg. Bij Esther ben je – met haar bak aan kennis en ervaring – in zeer goede handen en dat voel je. Ook erg fijn waren de middagdutjes om herboren wakker te worden met een heerlijk fruitsapje. Bedankt Esther voor alle uitleg en jouw goede zorgen! Ook namens ons dochtertje Mikki 🙂
Ruth schreef op januari 2, 2019 om 10:03 am:
Wat een feest was de kraamperiode van mijn derde kind, Lotte! Net zoals bij mijn tweede kind, heeft Mariska mij tijdens de eerste dagen enorm fijn ondersteund. Zelfs tijdens de bevalling een rots in de branding! De rust, aanpakkersmentaliteit en flexibiliteit, maar ook de kennis/achtergronden en tips voor zowel de kleine als voor mij hebben voor een hele fijne en rustige periode gezorgd. Ik heb echt het gevoel gehad dat ik alles uit handen kon geven, omdat er een fijne professional maar bovenal ook een fijn, warm en betrokken persoon bij me was.
Carien schreef op december 31, 2018 om 2:33 pm:
Maya was mijn steun en toeverlaat tijdens de kraamweek. Mijn man werd aan het eind van mijn zwangerschap, plotseling ernstig ziek. Ik had me in eerste instantie ingeschreven bij ACK zorgmaat, helaas had ik geen vertrouwen in deze club dat ze mij de zorg en steun zouden geven die ik in deze situatie nodig zou hebben. 2 maanden voor de uitgerekende datum heb ik via via contact gekregen en Maya gevraagd voor de zorg. Vanaf het eerste contact heeft ze mij alle zorg ontnomen die ik op dat moment had over mijn kraamperiode. Zij zou komen zo lang als ik nodig zou hebben, onafhankelijk van timing van de bevalling. Tijdens de kraamweek heeft ze mij heel erg geholpen en gesteund, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ze heeft mij stap voor stap, dag voor dag meegenomen en mij van alles geleerd over onze dochter en alles wat daarbij komt kijken. Onze situatie bleef bijzonder en Maya ging hier erg fijn en enorm flexibel mee om. Ik zag ontzettend op tegen de kraamweek, maar Maya heeft er een mooie speciale week (10 dagen!) van gemaakt. Heel erg bedankt!
Anouk Jasperse schreef op december 31, 2018 om 11:51 am:
In oktober is ons tweede dochtertje Savana geboren. Na veel goede verhalen over Maya (via mijn VK), zijn we met Maya in contact gekomen. Niks was teveel gezegd, want wat een fijne vrouw! Maya heeft ervoor gezorgd dat we in de eerste week heerlijk konden bijkomen, herstellen en vooral genieten van ons dochtertje. Maya is een lieve zorgzame vrouw, die met veel professionaleit, passie en kennis het vak fantastisch verstaat. Ze deelt veel nuttige informatie waar we echt wat mee konden, zelfs voor ons tweede kindje. We kunnen haar enorm aanraden :-). Liefs, Anouk
Nina Haring schreef op december 29, 2018 om 1:35 pm:
Mariska was onze rots in de branding tijdens de eerste dagen na de geboorte van Yara. Heel fijn zoals zij onze dagen structuur gaf en een luisterend oor bood. Maar ook de hulp met, en voorlichting over de borstvoeding zijn voor ons van onschatbare waarde geweest. Ze was op een prettige manier op de achtergrond aanwezig, waardoor wij de ruimte kregen om ons als nieuwe ouders zelf te ontwikkelen. Maar ook fijn dat ze de tijd nam voor een goed gesprek, als we daar behoefte aan hadden.
Mirjam Hildebrand schreef op december 12, 2018 om 1:43 pm:
Enorm blij met de hulp en verzorging van Mariska. Zij kwam invallen en heeft de verdere kraamperiode heel fijn ondersteund. Je merkt dat ze sensitief is en dat geeft gelijk een vertrouwd gevoel. Verzorgend voor moeder en kind, een fijn praatje en veel tips en antwoorden in deze nieuwe fase. We mochten haar zelfs tussendoor contacten over onzekerheden en haar soep is jammm! Een topper.
Odette schreef op december 2, 2018 om 9:23 am:
Wij hebben Carina als kraamverzorgster gehad. Wij vonden haar heel erg prettig en ik kan het iedereen aanraden. Ze is rustig, duidelijk en heel bekwaam. Daarbuiten heeft ze mij naast de zorg v de baby enorm geholpen met het huishouden en mij in de watten gelegd. Ze is tevens lactatiekundige wat heel erg handig en hulpzaam is als je borstvoeding wil geven. Ik kan Carina aan iedereen aanraden!!
Marjolijn, Tijl, Sarah, Julia én Charlotte schreef op december 1, 2018 om 4:15 pm:
We hebben allemaal enorm geboft met Coos als kraamverzorgende in de kraamweek van onze dochter en zusje. Ze bracht regelmaat voor onze oudste dochters, die dat zo hard nodig hebben. Mij heeft ze als kraamvrouw in de watten gelegd en ze heeft ons elke dag geholpen het huishouden draaiende te krijgen/houden. Ook haar deskundigheid is fijn, daar kunnen 'verse' ouders veel aan hebben! Het is dat ons gezin wel compleet is nu, anders zou ik bij een volgende zeker Coos smeken of ze weer kan komen.
Sabine schreef op november 22, 2018 om 10:43 am:
Wat ben ik blij met Mariska, onze kraamhulp. Mijn verloskundige had haar aanbevolen en ik ben haar daar maar al te dankbaar voor. Vanaf het eerste moment hadden we al een klik. Alles voelde goed en vertrouwd. Van de zorg voor mij en mijn kleine meisje, tot het alles tegen elkaar kunnen zeggen. Ik heb een super fijne kraamtijd gehad en zou er niets aan willen veranderen. Lieve Mariska, Heel erg bedankt voor onze fijne tijd samen! Liefs Sabine, Dirk, Jason en Hailey
Beaudine schreef op november 17, 2018 om 8:43 am:
Via onze verloskundige kregen wij in semester 1 het kaartje van Esther. Wat ben ik dankbaar voor dat moment. Als aanstaande moeder komt er tijdens de zwangerschap genoeg op je af en dan is het heel fijn om in het eerste semester al dingen geregeld te hebben. Eerlijk gezegd had ik geen idee dat er 2 verschillende “opties” van kraamhulp zijn. 1) via een organisatie 2) via een zzp’er (zoals jullie werken) De 9 maanden gaan vrij snel voorbij en dan is die dag gekomen dat we papa en mama zijn geworden. Vol onwetendheid kom je thuis en daar stond onze Esther ons al op de wachten, wat een verademing en wat een liefde straalde ze uit vanaf minuut 1. Aangezien ik 11 dagen eerder bevallen ben was ze nog 2 dagen bij een ander gezin aan het werk. De daarop volgende 2 dagen kregen we collega Nikita, ook bij haar hadden we een enorm goed gevoel en leerde ons vaderen en moederen ? De “overdracht” is keurig in overleg geweest en het gaf ons totaal geen “naar” gevoel. Na 2 dagen nam Esther het weer over. Esther zorgt voor rust en regelmaat in huis. Ze legt alles duidelijk uit en laat het ons dan eerst proberen. In je omgeving hoor je vaak dat nieuwe moeders/vaders gek worden van de kraamzorg. Van mij hadden ze beide nog een weekje langer mogen blijven! We hebben enorm veel geleerd, nu alweer een week zonder kraamzorg en alles gaat super goed. Ik heb Esther afgelopen week zelfs nog een paar keer geappt met vragen en dingen waar ik onzeker over was. Ik hoop heel erg dat ooit onze dochter ook zal kunnen genieten van kraamzorg wanneer zij moeder is geworden, maar laat haar nu nog maar heeeel lang zo lekker klein blijven!
Kirsten Bouwmeester schreef op november 13, 2018 om 6:31 pm:
Ik ben zo blij dat Maya er was tijdens de eerste week met onze zoon. Maya weet niet alleen goed wat ze doet,maar is vooral emotioneel ook een enorme steun geweest. Ze is professioneel, warm, empatisch en geestig. Ik zou haar iedereen aanraden. Bedankt voor een bijzondere week Maya, de week ging veel te snel!
Beaudine schreef op november 8, 2018 om 9:09 pm:
Beter hadden wij het niet kunnen treffen met Nikita. Een onwijs leuke meid die echt plezier in haar werk heeft. Ze heeft zelf 3 kinderen dus weet als geen ander om te gaan met kleintjes. Ze was de afgelopen dagen echt onze steun en toe verlaat. Ze heeft ons super goede tips gegeven. Voor ons was dit de eerste… en mocht ik ooit weer zwanger raken, dan zal ik haar zeker weer benaderen! Bedankt Nikita! Dankzij jou gaan we nu met de nodige informatie de toekomst in!
Miriam van Oort schreef op november 5, 2018 om 10:19 am:
We hebben net een geweldige kraamweek afgesloten met en dankzij Coos. Tijdens de geboorte was ze een enorme steun in de begeleiding en voelde ze heel goed aan wat ik nodig had. Tijdens de dagen erna was het heerlijk dat Coos zich bezig hield met alle dingen die nodig waren om het huishouden door te laten gaan, zodat ik me op onze verse baby kon richten, en mijn man zich met onze driejarige kon bezig houden. Coos' fruitcreaties waren steeds weer een lust voor het oog en de maag en het feit dat we niet na hoefden te denken over het eten was ook ontzettend fijn. Daarnaast hebben we waardevolle gesprekken gevoerd, en was het in het algemeen gewoon fijn om een professional te hebben die ons met raad en daad bij kon staan als we vragen hadden. We zullen Coos enorm gaan missen maar kunnen dankzij haar hulp deze nieuwe familiesamenstelling met alle vertrouwen tegemoet gaan. Dank Coos! En veel liefs!
Danielle schreef op november 5, 2018 om 7:02 am:
We hebben kraamzorg professionals benaderd, omdat ik dit keer graag van te voren wilde weten wie er kwam, i.p.v dat er zomaar iemand uit een grote organisatie naar ons toe werd gestuurd. Ik ben super blij dat Carina bij ons is gekomen, ze heeft super goed geholpen met alles: borstvoeding die niet lukte, omgang met mijn oudere zoontje, huishouden en ze heeft veel gezelligheid en vertrouwen gebracht. Ik heb een fijne week gehad en vond het jammer dat ze wegging!
Lucinda schreef op november 3, 2018 om 11:17 am:
Wij hebben tot onze grote tevredenheid Carina als kraamverzorgende gehad bij ons tweede kindje. Wij hebben deze 2e keer met zorg iemand uitgezocht waarvan wij dachten dat ze paste bij ons gezin (onze eerste kraamervaring was niet fijn). Carina heeft onze eerste ervaring gelukkig ruimschoots goedgemaakt. Ze heeft als lactatiekundige IBCLC veel verstand van borstvoeding, heeft een warme persoonlijkheid en heeft ons met goede zorg omringd. Ze kan daarnaast ook goed een luisterend oor bieden, weet goed in te schatten wanneer er wel behoefte is aan zorg en wanneer het beter is een stapje terug te doen. Ze heeft kennis van natuurlijke kraamzorg en weet ook wat van dragen. We raden Carina van harte aan!
Verloskundigen Witsenkade schreef op oktober 29, 2018 om 8:36 am:
Wij werken al jaren samen met deze vrouwen en ze zijn allemaal bijzonder kundig, aardig en professioneel. Voor ons is het altijd fijn als een van deze vrouwen ons helpt bij een bevalling of de kraamweek begeleidt, want hun kwaliteit en fijne persoonlijkheden hebben we graag om ons heen!
Jody schreef op oktober 26, 2018 om 11:06 am:
Lieve Maya, Nogmaals zo veel dank voor jouw hulp en al jouw kennis die we een week lang mochten genieten. Ik heb zoveel van je geleerd m.b.t. het geven van borstvoeding en wij samen over de verzorging van onze dochter. Daarnaast vonden we het heel fijn om jou in huis te hebben, je hebt een fijne energie, kraamzorg professional! De ontbijtjes met fruit noemen we nog steeds de 'maya bowl' en Soleil krijgt nog steeds haar 'kattewasjes' 🙂 Nogmaals zo veel dank en veel liefs van Remco, Jody & Soleil
Brechtje, Marijn & Abel schreef op oktober 24, 2018 om 1:06 pm:
Wij willen Maya graag bedanken voor het opstarten van ons kersverse gezinnetje op de eerste dag dat wij thuis kwamen uit het ziekenhuis en Coos voor haar liefdevolle zorg alle dagen daarna. De rust en tips bij de borstvoeding, de kennis die zij deelde bij het verzorgen van ons kleine mannetje en alle extra suggesties en uitprobeer mogelijkheden van diverse handige gadgets waren ontzettend fijn! Oh, en de heerlijk maaltijden niet te vergeten die dan lekker klaar stonden voor de avond! Veel, veel dank!
Margot schreef op oktober 22, 2018 om 11:57 am:
Top week gehad met Mariska. 🙂 Een kraamzorg professional! Jammer dat het over is, maar we hebben zoveel geleerd en veel zelfvertrouwen gekregen dat het ons gaat lukken! Dank ook voor de fijne gesprekken, gezelligheid, helpende hand ook in het huishouden… We kunnen Mariska niet genoeg bedanken. En mocht er een nummer 2 komen weten wij wie we als eerst bellen!
Sanne schreef op oktober 14, 2018 om 11:44 am:
Wat was het fijn om Mariska bij ons in huis te hebben voor een weekje! Zowel bij de bevalling als in de kraamweek een grote steun! Professioneel, kundig en lief! Mariska, mede door jou hebben we heerlijk kunnen genieten van onze jongste spruit, heel erg bedankt!
Jojanneke schreef op oktober 12, 2018 om 9:21 am:
Lieve Esther, Ontzettend bedankt voor de rust die je mij en Bo hebt gegeven. Door jouw kennis, zorgvuldigheid & professionaliteit heb je ons een start gegeven, die we nodig hadden en daardoor het vertrouwen om het “alleen” te gaan doen. Dank je wel Esther
Elena, Dmitri schreef op oktober 5, 2018 om 4:10 pm:
Coos and Maartje, thank you so much for everything! Your and Maartje's help was priceless during the first week. You both are kraamzorg professionals! Wishing you all the best! Konstantin, Dmitry and Elena