Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
35 berichten.
Michael & Hesther schreef op januari 15, 2019 om 7:35 pm:
Maartje is een geweldige kraamhulp geweest de eerste dagen na de geboorte van ons zoontje! We kunnen haar van harte aanraden. Vanaf het eerste moment bracht ze rust en overzicht in de hectiek die je hebt bij een pasgeboren kindje. Ze heeft zowel baby als moeder in de watten gelegd en wat hebben we daarvan genoten. Maartje heeft veel ervaring waardoor ze weet wat goed is, en tegelijkertijd respecteert ze ook de mensen en omgeving waar ze in verkeert waardoor het allemaal heel soepel loopt. Ze steekt de handen uit de mouwen en is altijd goed gemutst! Ze kan heerlijk koken en ons oudere zoontje van 3 was gek op haar. We missen haar nu al en zijn blij voor degenen die in de toekomst met haar kunnen samenwerken. Maartje heel veel dank! Michael & Hesther
Helene Vogelaar schreef op januari 9, 2019 om 3:44 pm:
Lieve Coos en Maya. Dank voor jullie warme en persoonlijke zorg tijdens de kraamweek van ons dochtertje Lente. Het was een mooie maar ook emotionele kraamweek, omdat mijn vader 4 weken voor de geboorte van Lente overleed. Maya en Coos waren een grote support! Beide heel eigen, persoonlijk en kundig. Coos met haar lieve zorg, heerlijke fruitcreaties en krachtvoer recepten. Maya met haar energie, vrolijkheid en doortastendheid. We hebben door jullie zorg en ervaring een hele fijne relaxte kraamweek gehad. Door de goede begeleiding, structuur en adviezen kwam de borstvoeding goed opgang en kregen we voldoende rustmomenten met elkaar en met ons oudste zoontje. Door de ziekte van en de zorg voor mijn vader, waren we wat laat met het regelen van de Kraamzorg . We wilde graag persoonlijke en ervaren kraamzorg omdat we een emotionele kraamweek tegemoet zouden gaan. Via een vriendin kwamen we bij Coos terecht. Eigenlijk zat de planning al vol, maar na ons verhaal wilde Coos samen met Maya toch graag de Kraamzorg op zich nemen. Super bedankt voor jullie flexibiliteit en betrokkenheid en voor de mooie gesprekken ! Dat heeft veel voor ons betekend! Veel liefs Helene, Bart, Marijn en Lente
Jet en Derk-Jan schreef op januari 4, 2019 om 2:21 pm:
Wat hebben we ontzettend veel geleerd van Esther! In 7 dagen heeft ze ons klaargestoomd voor het jonge ouderschap. Dit deed ze met een goed opgebouwd programma en heldere uitleg. Bij Esther ben je – met haar bak aan kennis en ervaring – in zeer goede handen en dat voel je. Ook erg fijn waren de middagdutjes om herboren wakker te worden met een heerlijk fruitsapje. Bedankt Esther voor alle uitleg en jouw goede zorgen! Ook namens ons dochtertje Mikki 🙂
Ruth schreef op januari 2, 2019 om 10:03 am:
Wat een feest was de kraamperiode van mijn derde kind, Lotte! Net zoals bij mijn tweede kind, heeft Mariska mij tijdens de eerste dagen enorm fijn ondersteund. Zelfs tijdens de bevalling een rots in de branding! De rust, aanpakkersmentaliteit en flexibiliteit, maar ook de kennis/achtergronden en tips voor zowel de kleine als voor mij hebben voor een hele fijne en rustige periode gezorgd. Ik heb echt het gevoel gehad dat ik alles uit handen kon geven, omdat er een fijne professional maar bovenal ook een fijn, warm en betrokken persoon bij me was.
Carien schreef op december 31, 2018 om 2:33 pm:
Maya was mijn steun en toeverlaat tijdens de kraamweek. Mijn man werd aan het eind van mijn zwangerschap, plotseling ernstig ziek. Ik had me in eerste instantie ingeschreven bij ACK zorgmaat, helaas had ik geen vertrouwen in deze club dat ze mij de zorg en steun zouden geven die ik in deze situatie nodig zou hebben. 2 maanden voor de uitgerekende datum heb ik via via contact gekregen en Maya gevraagd voor de zorg. Vanaf het eerste contact heeft ze mij alle zorg ontnomen die ik op dat moment had over mijn kraamperiode. Zij zou komen zo lang als ik nodig zou hebben, onafhankelijk van timing van de bevalling. Tijdens de kraamweek heeft ze mij heel erg geholpen en gesteund, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ze heeft mij stap voor stap, dag voor dag meegenomen en mij van alles geleerd over onze dochter en alles wat daarbij komt kijken. Onze situatie bleef bijzonder en Maya ging hier erg fijn en enorm flexibel mee om. Ik zag ontzettend op tegen de kraamweek, maar Maya heeft er een mooie speciale week (10 dagen!) van gemaakt. Heel erg bedankt!
Anouk Jasperse schreef op december 31, 2018 om 11:51 am:
In oktober is ons tweede dochtertje Savana geboren. Na veel goede verhalen over Maya (via mijn VK), zijn we met Maya in contact gekomen. Niks was teveel gezegd, want wat een fijne vrouw! Maya heeft ervoor gezorgd dat we in de eerste week heerlijk konden bijkomen, herstellen en vooral genieten van ons dochtertje. Maya is een lieve zorgzame vrouw, die met veel professionaleit, passie en kennis het vak fantastisch verstaat. Ze deelt veel nuttige informatie waar we echt wat mee konden, zelfs voor ons tweede kindje. We kunnen haar enorm aanraden :-). Liefs, Anouk
Nina Haring schreef op december 29, 2018 om 1:35 pm:
Mariska was onze rots in de branding tijdens de eerste dagen na de geboorte van Yara. Heel fijn zoals zij onze dagen structuur gaf en een luisterend oor bood. Maar ook de hulp met, en voorlichting over de borstvoeding zijn voor ons van onschatbare waarde geweest. Ze was op een prettige manier op de achtergrond aanwezig, waardoor wij de ruimte kregen om ons als nieuwe ouders zelf te ontwikkelen. Maar ook fijn dat ze de tijd nam voor een goed gesprek, als we daar behoefte aan hadden.
Mirjam Hildebrand schreef op december 12, 2018 om 1:43 pm:
Enorm blij met de hulp en verzorging van Mariska. Zij kwam invallen en heeft de verdere kraamperiode heel fijn ondersteund. Je merkt dat ze sensitief is en dat geeft gelijk een vertrouwd gevoel. Verzorgend voor moeder en kind, een fijn praatje en veel tips en antwoorden in deze nieuwe fase. We mochten haar zelfs tussendoor contacten over onzekerheden en haar soep is jammm! Een topper.
Odette schreef op december 2, 2018 om 9:23 am:
Wij hebben Carina als kraamverzorgster gehad. Wij vonden haar heel erg prettig en ik kan het iedereen aanraden. Ze is rustig, duidelijk en heel bekwaam. Daarbuiten heeft ze mij naast de zorg v de baby enorm geholpen met het huishouden en mij in de watten gelegd. Ze is tevens lactatiekundige wat heel erg handig en hulpzaam is als je borstvoeding wil geven. Ik kan Carina aan iedereen aanraden!!
Marjolijn, Tijl, Sarah, Julia én Charlotte schreef op december 1, 2018 om 4:15 pm:
We hebben allemaal enorm geboft met Coos als kraamverzorgende in de kraamweek van onze dochter en zusje. Ze bracht regelmaat voor onze oudste dochters, die dat zo hard nodig hebben. Mij heeft ze als kraamvrouw in de watten gelegd en ze heeft ons elke dag geholpen het huishouden draaiende te krijgen/houden. Ook haar deskundigheid is fijn, daar kunnen 'verse' ouders veel aan hebben! Het is dat ons gezin wel compleet is nu, anders zou ik bij een volgende zeker Coos smeken of ze weer kan komen.
Sabine schreef op november 22, 2018 om 10:43 am:
Wat ben ik blij met Mariska, onze kraamhulp. Mijn verloskundige had haar aanbevolen en ik ben haar daar maar al te dankbaar voor. Vanaf het eerste moment hadden we al een klik. Alles voelde goed en vertrouwd. Van de zorg voor mij en mijn kleine meisje, tot het alles tegen elkaar kunnen zeggen. Ik heb een super fijne kraamtijd gehad en zou er niets aan willen veranderen. Lieve Mariska, Heel erg bedankt voor onze fijne tijd samen! Liefs Sabine, Dirk, Jason en Hailey
Beaudine schreef op november 17, 2018 om 8:43 am:
Via onze verloskundige kregen wij in semester 1 het kaartje van Esther. Wat ben ik dankbaar voor dat moment. Als aanstaande moeder komt er tijdens de zwangerschap genoeg op je af en dan is het heel fijn om in het eerste semester al dingen geregeld te hebben. Eerlijk gezegd had ik geen idee dat er 2 verschillende “opties” van kraamhulp zijn. 1) via een organisatie 2) via een zzp’er (zoals jullie werken) De 9 maanden gaan vrij snel voorbij en dan is die dag gekomen dat we papa en mama zijn geworden. Vol onwetendheid kom je thuis en daar stond onze Esther ons al op de wachten, wat een verademing en wat een liefde straalde ze uit vanaf minuut 1. Aangezien ik 11 dagen eerder bevallen ben was ze nog 2 dagen bij een ander gezin aan het werk. De daarop volgende 2 dagen kregen we collega Nikita, ook bij haar hadden we een enorm goed gevoel en leerde ons vaderen en moederen 😋 De “overdracht” is keurig in overleg geweest en het gaf ons totaal geen “naar” gevoel. Na 2 dagen nam Esther het weer over. Esther zorgt voor rust en regelmaat in huis. Ze legt alles duidelijk uit en laat het ons dan eerst proberen. In je omgeving hoor je vaak dat nieuwe moeders/vaders gek worden van de kraamzorg. Van mij hadden ze beide nog een weekje langer mogen blijven! We hebben enorm veel geleerd, nu alweer een week zonder kraamzorg en alles gaat super goed. Ik heb Esther afgelopen week zelfs nog een paar keer geappt met vragen en dingen waar ik onzeker over was. Ik hoop heel erg dat ooit onze dochter ook zal kunnen genieten van kraamzorg wanneer zij moeder is geworden, maar laat haar nu nog maar heeeel lang zo lekker klein blijven!
Kirsten Bouwmeester schreef op november 13, 2018 om 6:31 pm:
Ik ben zo blij dat Maya er was tijdens de eerste week met onze zoon. Maya weet niet alleen goed wat ze doet,maar is vooral emotioneel ook een enorme steun geweest. Ze is professioneel, warm, empatisch en geestig. Ik zou haar iedereen aanraden. Bedankt voor een bijzondere week Maya, de week ging veel te snel!
Beaudine schreef op november 8, 2018 om 9:09 pm:
Beter hadden wij het niet kunnen treffen met Nikita. Een onwijs leuke meid die echt plezier in haar werk heeft. Ze heeft zelf 3 kinderen dus weet als geen ander om te gaan met kleintjes. Ze was de afgelopen dagen echt onze steun en toe verlaat. Ze heeft ons super goede tips gegeven. Voor ons was dit de eerste… en mocht ik ooit weer zwanger raken, dan zal ik haar zeker weer benaderen! Bedankt Nikita! Dankzij jou gaan we nu met de nodige informatie de toekomst in!
Miriam van Oort schreef op november 5, 2018 om 10:19 am:
We hebben net een geweldige kraamweek afgesloten met en dankzij Coos. Tijdens de geboorte was ze een enorme steun in de begeleiding en voelde ze heel goed aan wat ik nodig had. Tijdens de dagen erna was het heerlijk dat Coos zich bezig hield met alle dingen die nodig waren om het huishouden door te laten gaan, zodat ik me op onze verse baby kon richten, en mijn man zich met onze driejarige kon bezig houden. Coos' fruitcreaties waren steeds weer een lust voor het oog en de maag en het feit dat we niet na hoefden te denken over het eten was ook ontzettend fijn. Daarnaast hebben we waardevolle gesprekken gevoerd, en was het in het algemeen gewoon fijn om een professional te hebben die ons met raad en daad bij kon staan als we vragen hadden. We zullen Coos enorm gaan missen maar kunnen dankzij haar hulp deze nieuwe familiesamenstelling met alle vertrouwen tegemoet gaan. Dank Coos! En veel liefs!
Danielle schreef op november 5, 2018 om 7:02 am:
We hebben kraamzorg professionals benaderd, omdat ik dit keer graag van te voren wilde weten wie er kwam, i.p.v dat er zomaar iemand uit een grote organisatie naar ons toe werd gestuurd. Ik ben super blij dat Carina bij ons is gekomen, ze heeft super goed geholpen met alles: borstvoeding die niet lukte, omgang met mijn oudere zoontje, huishouden en ze heeft veel gezelligheid en vertrouwen gebracht. Ik heb een fijne week gehad en vond het jammer dat ze wegging!
Lucinda schreef op november 3, 2018 om 11:17 am:
Wij hebben tot onze grote tevredenheid Carina als kraamverzorgende gehad bij ons tweede kindje. Wij hebben deze 2e keer met zorg iemand uitgezocht waarvan wij dachten dat ze paste bij ons gezin (onze eerste kraamervaring was niet fijn). Carina heeft onze eerste ervaring gelukkig ruimschoots goedgemaakt. Ze heeft als lactatiekundige IBCLC veel verstand van borstvoeding, heeft een warme persoonlijkheid en heeft ons met goede zorg omringd. Ze kan daarnaast ook goed een luisterend oor bieden, weet goed in te schatten wanneer er wel behoefte is aan zorg en wanneer het beter is een stapje terug te doen. Ze heeft kennis van natuurlijke kraamzorg en weet ook wat van dragen. We raden Carina van harte aan!
Verloskundigen Witsenkade schreef op oktober 29, 2018 om 8:36 am:
Wij werken al jaren samen met deze vrouwen en ze zijn allemaal bijzonder kundig, aardig en professioneel. Voor ons is het altijd fijn als een van deze vrouwen ons helpt bij een bevalling of de kraamweek begeleidt, want hun kwaliteit en fijne persoonlijkheden hebben we graag om ons heen!
Jody schreef op oktober 26, 2018 om 11:06 am:
Lieve Maya, Nogmaals zo veel dank voor jouw hulp en al jouw kennis die we een week lang mochten genieten. Ik heb zoveel van je geleerd m.b.t. het geven van borstvoeding en wij samen over de verzorging van onze dochter. Daarnaast vonden we het heel fijn om jou in huis te hebben, je hebt een fijne energie, kraamzorg professional! De ontbijtjes met fruit noemen we nog steeds de 'maya bowl' en Soleil krijgt nog steeds haar 'kattewasjes' 🙂 Nogmaals zo veel dank en veel liefs van Remco, Jody & Soleil
Brechtje, Marijn & Abel schreef op oktober 24, 2018 om 1:06 pm:
Wij willen Maya graag bedanken voor het opstarten van ons kersverse gezinnetje op de eerste dag dat wij thuis kwamen uit het ziekenhuis en Coos voor haar liefdevolle zorg alle dagen daarna. De rust en tips bij de borstvoeding, de kennis die zij deelde bij het verzorgen van ons kleine mannetje en alle extra suggesties en uitprobeer mogelijkheden van diverse handige gadgets waren ontzettend fijn! Oh, en de heerlijk maaltijden niet te vergeten die dan lekker klaar stonden voor de avond! Veel, veel dank!
Margot schreef op oktober 22, 2018 om 11:57 am:
Top week gehad met Mariska. 🙂 Een kraamzorg professional! Jammer dat het over is, maar we hebben zoveel geleerd en veel zelfvertrouwen gekregen dat het ons gaat lukken! Dank ook voor de fijne gesprekken, gezelligheid, helpende hand ook in het huishouden… We kunnen Mariska niet genoeg bedanken. En mocht er een nummer 2 komen weten wij wie we als eerst bellen!
Sanne schreef op oktober 14, 2018 om 11:44 am:
Wat was het fijn om Mariska bij ons in huis te hebben voor een weekje! Zowel bij de bevalling als in de kraamweek een grote steun! Professioneel, kundig en lief! Mariska, mede door jou hebben we heerlijk kunnen genieten van onze jongste spruit, heel erg bedankt!
Jojanneke schreef op oktober 12, 2018 om 9:21 am:
Lieve Esther, Ontzettend bedankt voor de rust die je mij en Bo hebt gegeven. Door jouw kennis, zorgvuldigheid & professionaliteit heb je ons een start gegeven, die we nodig hadden en daardoor het vertrouwen om het “alleen” te gaan doen. Dank je wel Esther
Elena, Dmitri schreef op oktober 5, 2018 om 4:10 pm:
Coos and Maartje, thank you so much for everything! Your and Maartje's help was priceless during the first week. You both are kraamzorg professionals! Wishing you all the best! Konstantin, Dmitry and Elena
Harmen en Catharina schreef op oktober 3, 2018 om 10:03 am:
Coos is net een dag bij ons weg en we missen haar nu al. Haar zorgzaamheid, haar humor, haar wijze raad, de fijne gesprekken en handige tips. Echt een kraamzorg professional! Hoewel het onze tweede is heeft ze ons nog weer een boel geleerd en ons oudste dochtertje was ook helemaal weg van haar. We bevelen haar bij iedereen aan. Dank, Coos, voor het vertrouwde gevoel dat je gaf en voor je kraamhulp. Met liefs, Harmen, Catharina, Tessel en Hazel
Merel schreef op oktober 2, 2018 om 2:19 pm:
Maya is echt een ontzettende lieverd geweest voor mij en Jim. Ik had mij geen betere kraamhulp kunnen wensen, van dee kraamzorg professional! Eerlijk, vol van kennis, zorgzaam en ontzettend lief. Hele fijne gesprekken waardoor mijn zelfvertrouwen werd versterkt. Zou haar bij iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt lieve Maya. Veel liefs van Merel & Jim
Marloes schreef op september 10, 2018 om 12:27 pm:
We zijn erg tevreden over Coos als kraamverzorgende. Ze heeft ons in korte tijd ontzettend veel geleerd en veel vertrouwen gegeven als nieuwe ouders. Coos bracht allerlei extra's mee; een hele kundige kijk op het geven van borstvoeding, heerlijke kookkunsten en praktische tips over bijna alles! Daarnaast heeft zij zeer tijdig geconstateerd dat onze dochter geel zag wat leidde tot een ziekenhuisopname. Kortom, een kundige, lieve, warme vrouw die we graag om ons heen hadden in deze bijzondere week van ons leven. Marloes en Ruben
Joelle schreef op september 10, 2018 om 9:11 am:
Lieve Maya, zoveel dank voor jouw kraamzorg. Je bent ingevallen voor Coos bij ons en je bent er alle dagen geweest. Je hebt erg veel kennis en je verleent fantastische zorg. We konden ons geen betere start wensen met jou als kraamverzorger! Groet Joelle, Piet & Dores
Anne-Lotte, Norbert en Benjamin schreef op september 9, 2018 om 11:37 am:
Lieve Maya, Nogmaals super bedankt voor de fantastische kraamzorg die jij ons gegeven hebt na onze heftige start met onze kleine Benjamin. Ondanks dat ik wel een (kraam)traantje heb moeten laten nadat je voor het laatst was, zijn we er zeker van dat wij dit als kersverse ouders nu zelf aan kunnen! We hebben veel van je geleerd! Lieve groet, Norbert, Anne-Lotte en Benjamin
Louise schreef op augustus 31, 2018 om 9:20 pm:
Lieve Maartje, We willen je graag, mede namens Boris, heeeel erg bedanken voor je fantastische zorg de afgelopen week. Toen we uit het ziekenhuis kwamen waren we allemaal wat verkreukeld. Door jouw goede zorg zijn we weer gladgestreken en hebben we nu een prachtige start als gezin! Jij bracht met liefde voor het vak…rust, regelmaat en 'heel veel' kennis in ons nieuwe leven, en we zijn je daar heel dankbaar voor. Je staat in ons geheugen gegrift! Liefs, Allard, Louise en Boris.
Marieke en Marten schreef op augustus 22, 2018 om 2:46 pm:
Ondanks een zware bevalling was de kraamweek fantastisch, vanwege de grote inzet van Carina. Aangezien ik bedrust moest houden, nam Carina veel taken op zich. We hebben veel van haar geleerd en Carina gaf mij goede tips over de borstvoeding van onze dochter. Daarbij werden we door haar verrast en verwent met een ontbijtje op bed! Carina bedankt voor de fijne tijd!
Helbertijn en Pieter schreef op augustus 15, 2018 om 4:56 pm:
Doordat Titia erg wispelturig was aan de borst, was het erg zoeken in het begin. Esther heeft ons hierin zowel mentaal als praktisch, erg veel en goede informatie gegeven. Het feit dat ze eerlijk was naar ons en ons soms te hoge streven, heeft ons veel rust en vertrouwen gegeven. Het feit dat ze eerlijk was dat ze het zelf soms niet helemaal meer wist over het 'hoe en wat' met de borstvoeding, gaf ons het gevoel dat Esther eerlijk en goed is in haar werk. Want het klopt: Uiteindelijk vind je de weg die past bij jou en je kind! Dank je wel hiervoor!
Maaike schreef op augustus 13, 2018 om 7:20 pm:
Wij zouden ons geen betere kraamzorg kunnen voorstellen, dan die van Esther. Bekwaam, zorgzaam, vol van kennis en lief. Het liefst hadden we haar nog een tijdje gehouden. Ze communiceert helder en straalt rust uit. Dit, in combinatie met haar ervaring, zorgde voor een zorgeloze kraamweek. Wij hebben heel veel geleerd: zowel over de borstvoeding, het leren begrijpen van ons kindje en de introductie van de hond. We voelen ons door die kennis nu zelfverzekerd en klaar voor de komende weken. Héél véél dank! Liefs Thomas, Maaike en Imme
Esmee en Delano schreef op augustus 12, 2018 om 12:32 pm:
Wij hebben een ontzettend fijne kraamperiode gehad, waarbij we heel goed zijn begeleid in hoe we moeten omgaan met onze kleine Joas. Zowel Carina als Coos zijn topvrouwen en het voelt alsof je twee hartverwarmende moeders bij je in huis hebt. Zowel de handigheidjes in het vak als huishoudelijke taken namen zij op zich. Ze wachten beide niet af wat er wordt gevraagd maar nemen zelf initiatief. Prachtig om te zien dat ondanks de jaren in het vak, Coos al wat langer dan Carina, ze nog elke dag genieten van hun beroep. Hun omgang met kinderen is dan ook verwarmend waardoor je je zeker als kraamvrouw in zeer veilige handen voelt.
Marieke schreef op augustus 10, 2018 om 7:41 pm:
Maya is mijn kraamverzorgende geweest na de geboorte van ons eerste zoon Finn. Wat was het prettig om haar in ons huis te hebben. Ze is opgewekt, adequaat en je merkt dat ze heel ervaren is in haar vak. We hebben een goede opstart gehad dankzij haar! Tot de volgende keer. Liefs Dirk, Marieke & Finn