Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 1. Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  56 berichten.
  Brechje heeft geschreven op maart 28, 2021 om 11:46 am:
  Wij hebben ontzettend veel gehad aan onze kraamhulp Mariska. Een zeer deskundige, proactieve en empathische kraamhulp. Ze past zich perfect aan de wensen en behoeften van ons gezin. Fijn dat er in die kwetsbare en bijzondere periode als kersverse ouders ook ruimte was voor gesprek. Mariska voelde dit goed aan en heeft ons hierin geweldig geholpen. Een betere kraamhulp hadden wij ons niet kunnen wensen.
  Barbara heeft geschreven op maart 19, 2021 om 8:07 pm:
  Carina heeft ons fantastisch goed geholpen in de kraamtijd. Ze heeft duidelijk veel ervaring, weet van allerlei handige tips en trucjes, en is ook een heel gezellig mens om in huis te hebben. Ze was heel leuk met de oudere broer en vader, wist de kraamvrouw goede moed in te praten, en liefdevol voor de kleine te zorgen. Het was ontzettend jammer dat ze weer weg ging, maar heeft ons tegelijkertijd het vertrouwen en de vaardigheden geleerd om het zelf te gaan doen. En is dan ook niet te beroerd om achteraf nog eens een vraag via een appje te beantwoorden. Het was alles bij elkaar heel fijn om haar er de eerste dagen bij te hebben!
  A&K heeft geschreven op maart 11, 2021 om 9:27 am:
  Nadine heeft ons de hele week heerlijk en zo goed verzorgd. Nadine is dan nog wel stage aan het lopen maar zij is zelf ook moeder en door haar volwassenheid en de kennis die zij heeft in de kraamzorg merk je hier niks van. Wij hebben veel kunnen uitrusten, veel geleerd over de zorg van mijn baby en zij heeft ook heerlijk voor ons gekookt. Veel succes met de rest van jouw stage en ik hoop dat net als ik ook andere gezinnen jouw een kans geven zodat kraamzorg kan blijven bestaan.
  Bas & Dieuw heeft geschreven op maart 4, 2021 om 3:16 pm:
  Mariska was kraamverzorgster bij ons eerste kind en daar zijn we erg blij mee! Door haar relaxte en flexibele houding voelden we ons op ons gemak, ook tijdens het controleren van mijn hechtingen etc. Mariska heeft oog voor wat er nodig is binnen het gezin en stelt de gezondheid van kind en moeder voorop, met (vooral de eerste dagen) ook een begripvolle en verzorgende rol voor de nieuwe vader. Ze geeft tips en advies op een sturende manier, zonder belerend te zijn- en heeft mij met veel dingen gerust gesteld door de tijd te nemen voor mijn twijfels en zorgen en haar kennis met mij te delen. Vooral de begeleiding bij het borstvoeden, mijn fysieke controles, het ‘vertroetelen’ en de dagelijkse mogelijkheid om 2 uurtjes te kunnen slapen waren zeer waardevol voor ons! Bovendien heel handig dat ze goed is met (grote) honden. Bedankt Mariska!
  Marianne heeft geschreven op februari 28, 2021 om 6:58 pm:
  Nikita is de beste kraamzorg die je kan wensen! We hebben echt enorm veel aan al haar wijze adviezen en hebben ook echt genoten van haar gezelschap en humor. Ze heeft me o.a. heel erg geholpen met de borstvoeding en productie op gang krijgen door praktische tips, en elke dag een plan te maken maar ook door positief te blijven en mijn onzekerheid weg te nemen. Ze was constant bereikbaar voor vragen en we vonden het super bijzonder dat ze echt boven verwachting voor ons klaar stond. Nogmaals Nikita: je bent een topper, heeel veel dank voor alles! Wij zullen deze mooie eerste dagen met Elva en jou nooit vergeten!