Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 1. Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  73 berichten.
  Bas & Dieuw heeft geschreven op maart 4, 2021 om 3:16 pm
  Mariska was kraamverzorgster bij ons eerste kind en daar zijn we erg blij mee! Door haar relaxte en flexibele houding voelden we ons op ons gemak, ook tijdens het controleren van mijn hechtingen etc. Mariska heeft oog voor wat er nodig is binnen het gezin en stelt de gezondheid van kind en moeder voorop, met (vooral de eerste dagen) ook een begripvolle en verzorgende rol voor de nieuwe vader. Ze geeft tips en advies op een sturende manier, zonder belerend te zijn- en heeft mij met veel dingen gerust gesteld door de tijd te nemen voor mijn twijfels en zorgen en haar kennis met mij te delen. Vooral de begeleiding bij het borstvoeden, mijn fysieke controles, het ‘vertroetelen’ en de dagelijkse mogelijkheid om 2 uurtjes te kunnen slapen waren zeer waardevol voor ons! Bovendien heel handig dat ze goed is met (grote) honden. Bedankt Mariska!
  Marianne heeft geschreven op februari 28, 2021 om 6:58 pm
  Nikita is de beste kraamzorg die je kan wensen! We hebben echt enorm veel aan al haar wijze adviezen en hebben ook echt genoten van haar gezelschap en humor. Ze heeft me o.a. heel erg geholpen met de borstvoeding en productie op gang krijgen door praktische tips, en elke dag een plan te maken maar ook door positief te blijven en mijn onzekerheid weg te nemen. Ze was constant bereikbaar voor vragen en we vonden het super bijzonder dat ze echt boven verwachting voor ons klaar stond. Nogmaals Nikita: je bent een topper, heeel veel dank voor alles! Wij zullen deze mooie eerste dagen met Elva en jou nooit vergeten!
  Rosa heeft geschreven op februari 10, 2021 om 12:33 pm
  Carina was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje Bobbi. Wat een topper!! Ze heeft z'n rust over zich wat erg fijn is. Aangezien dit ons eerste kindje is, was alles enorm spannend. Carina wist ons daarin erg goed bij te staan. Had zelfs een moment in de kraamweek dat ik er even door heen zat en toen kon ik even heerlijk me ei bij Carina kwijt. Carina is een kraamhulp die niet alleen maar zegt wat je moet doen, maar vooral wat je kan doen.. Ze laat je als ouders vrij om je eigen koers te ontdekken en daarbij geeft ze vooral tips en tricks en dringt ze je niks op. Wij hebben echt een heerlijke kraamweek gehad en dat zeker mede door Carina. Een vrouw waar je gezellig mee kan kletsen, iemand die je enorm op je gemak kan stellen en daarbij met alles super professioneel blijft.
  Loes heeft geschreven op februari 3, 2021 om 7:37 pm
  Morena was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Morena is heel kundig, zorgzaam, nuchter en vooral ook heel praktisch en hands-on. Precies wat ik nodig had na een zware bevalling. Ook toen het even niet zo goed met me ging wist zij wat ik moest doen en heeft ze ongetwijfeld erger voorkomen. Daarnaast voelde het meteen vertrouwd dat ze er was. Ik vond het ook gewoon heel gezellig met Morena. Nu ik het alleen moet doen heb ik echt nog wel momentjes dat ik zou willen dat ze er nog was. Gelukkig mag ik haar altijd nog even appen als ik het even niet meer weet. Morena, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor alles!
  Linda heeft geschreven op januari 8, 2021 om 10:43 am
  Na de geboorte van onze tweede dochter heeft Morena bij ons gekraamd. Omdat we het zo fijn hebben gehad destijds heb ik toen ik zwanger was van onze derde dochter Morena weer gevraagd en gelukkig was ze beschikbaar! Dankzij Morena kijken wij terug op een hele fijne kraamweek. Morena heeft veel kennis en ervaring, is zorgzaam en straalt rust uit. Wij zouden Morena aan iedereen aanraden. Veel dank Morena!