Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 1. Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  62 berichten.
  Anoniem heeft geschreven op december 11, 2020 om 8:44 am
  Wij hebben na een moeilijke traject ons eerste kindje op deze wereld mogen zetten. Ik ben tijdens de bevalling veel bloed verloren. Dus het begin was erg moeilijk voor mij. Ik kon echt niet genieten en zat helemaal niet op de roze wolk. Morena heeft me hierin goed begeleid. Ik vond het erg eng dat ik niet op die roze wolk zat. Gelukkig kon Morena mij vertellen dat niet iedereen op die wolk zit. Morena is een lieve en zorgzame vrouw en was zo lief voor onze zoon. Het voelde heel vertrouwd dat ze bij ons was. Ook na de kraamweek mocht ik haar bellen als ik vragen had. Ik kan Morena iedereen aanraden.
  Donna heeft geschreven op december 2, 2020 om 1:12 pm
  Wij hebben de kraamtijd met Mariska als zeer prettig ervaren. Ze heeft ons heel goed geholpen met de borstvoeding en had hierbij veel aandacht voor moeder en kind. Het klikte erg goed en we hebben een gezellige week gehad. Vantevoren keken we er tegenop dat er een onbekend iemand in je huis rondloopt, maar met Mariska voelde dit vanaf het eerste moment vertrouwt en dit gaf ons de rust die we nodig hadden in de eerste week. We zijn echt super tevreden en raden Mariska aan iedereen aan.
  Linda heeft geschreven op november 3, 2020 om 3:39 pm
  We zijn heel blij dat Mariska onze kraamverzorgster was! Ze heeft ontzettend veel kennis van borstvoeding en weet precies wat er wanneer nodig is. Ze is flexibel en stelde onze wensen telkens centraal. Ze heeft ons ontzettend goed verzorgd en we zijn heel dankbaar dat de borstvoeding goed op gang is gekomen, want dat was een uitdaging. Het was een mooie week, bedankt Mariska! Kraamzorg Amsterdam
  Yvette en Vincent heeft geschreven op oktober 21, 2020 om 9:39 am
  We zijn ontzettend blij dat Mariska ons in de kraamweek zo fijn heeft kunnen helpen. Ze ziet precies waar behoefte aan is (ook als je dat zelf niet doorhebt) en weet je daar met liefde en humor op te wijzen. Ze weet te sturen zonder dat het dwingend aan voelt en biedt veel ruimte voor reflectie maar ook voor eigen gevoel en inzicht. Daarnaast is haar kennis over borstvoeding en hulp daarmee van onschatbare waarde, zeker als het niet van een leien dakje gaat. Het voelde bovendien heel natuurlijk en vertrouwd om haar in huis te hebben. We zouden haar zeker aanraden! Kraamzorg Santpoort-Noord
  Fellino, Renee en Kaya heeft geschreven op oktober 4, 2020 om 3:52 pm
  We zijn enorm blij met Mariska, zij wist gelijk geelzucht te constateren waardoor er direct gehandeld werd en erger werd voorkomen! Ze is enorm meedenkend, gezellig en je merkt de enorme ervaring die ze heeft en graag overdraagt. Wij raden haar dan ook zeker aan iedereen aan! En mocht er een 2e komen dan zullen we haar zeker weer contacten!