Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 1. Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  73 berichten.
  Andrea heeft geschreven op september 25, 2022 om 10:29 pm
  Nikita heeft twee keer bij ons gekraamd (bij ons eerste en derde kindje). Nikita heeft oprecht bijgedragen aan een hele fijne kraamtijd. Ze is nuchter, heeft humor en brengt rust in een hectische tijd. Nikita voelt heel goed aan wanneer ze er moet zijn en wanneer ze je even met rust moet laten. Nikita biedt hulp waar nodig, is proactief en begreep al heel snel hoe het bij ons thuis werkt. Ze is prettig in de omgang en lief voor de kinderen. Nikita geeft veel informatie, maar laat je dingen ook op je eigen manier doen. Dat is heel prettig (zeker bij de derde). Nikita is echt een topper!
  Radia heeft geschreven op september 24, 2022 om 9:28 am
  Na lang zoeken ben ik terecht gekomen bij Nikita. Achteraf heel blij. Ik ben enorm voorzien van nieuwe informatie in de kraamweek. Ik kon allerlei vragen stellen en daar was wel een antwoord op. Ook werd ik vaak op mijn gemak gesteld, wat zorgde voor een vertrouwelijke band. Er werd niet alleen aandacht gegeven aan de moeder en het kind maar ook aan het bezoek wat erg fijn was. De kraamweek vloog voorbij maar gelukkig kan ik via de whatsapp nog bij je terecht. Blijf vooral zo doorgaan want het werk past bij je! En wellicht tot in de toekomst.
  Saskia heeft geschreven op december 11, 2021 om 12:38 pm
  Voor de tweede keer hebben wij Carina als kraamverzorgende gehad. Nu met hulp van Tatsjana, kraamverzorgende in opleiding. Ik had Carina natuurlijk niet zonder reden weer gevraagd om te komen, want wat hebben we weer een fijne en gezellige week gehad. Ze is zo lekker rustig en relaxt met veel kennis en ervaring en veel goede tips en adviezen. En wat deed Tatsjana het ook goed. Je ziet echt dat ze het heel leuk vindt en erg leergierig is. Onze dochter van 3 vond het ook een feestje! Zo zijn er heel wat theekransjes geweest op haar kamer, spelletjes gespeeld, geknutseld en zelfs de tijd gemaakt om even met haar naar de speeltuin te gaan. Nogmaals heel erg bedankt voor deze fijne week! En Tatsjana nog heel veel succes met de opleiding, maar ik weet zeker, jij komt er wel! Groetjes Jeffrey, Saskia, Anouk en Ruben
  Gemma heeft geschreven op september 10, 2021 om 8:09 am
  Omdat mijn man positief getest was op corona waren de baby en ik de eerste helft van de kraamweek zonder papa thuis. Ik ben Carina heel dankbaar dat ze wel zorg heeft willen verlenen (en gelukkig zijn Carina, de baby noch ik besmet geraakt). Carina bewaakte die eerste dagen goed dat ik niet te veel hooi op mijn vork nam en goed rustte – heel goed, want inderdaad een valkuiltje 😉 Verder had ik het gevoel dat ze altijd voor me klaarstond, ook via app en telefoon. Een fijne steunpilaar in die gekke eerste dagen waarin mijn man als vaste steunpilaar ontbrak. Tot slot heeft ze kundig advies gegeven voor de lichamelijke verzorging van mij en mijn baby.
  Lindsey heeft geschreven op september 7, 2021 om 8:35 pm
  Carina was voor de derde keer bij mij als kraamzorg. Ik had haar natuurlijk niet zonder reden opnieuw gekozen. Ze is zo heerlijk rustig en heeft me goed begeleid met borstvoeding. Dankzij haar heb ik m'n oudste zoon 2 jaar bv kunnen geven en de jongste is nu 2 maanden en geef ik nog. Ik had als wens dat ze deze keer ook een beetje op mijn andere kinderen kon letten en dat heeft ze echt super gedaan. Spelletje met ze gespeeld, verkleden, ophalen van school. En ondertussen verzorgde ze mij en hield het huis aan kant. Ik kan haar iedereen aanbevelen en als ik nog een keer zwanger zou raken zou ik haar weer kiezen. Xxxx