Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gastenboek

Welkom bij ons kraamzorg professionals gastenboek! Deel hier jouw ervaring over onze kraamzorg.

 
 
 
 
 
 
 
94 berichten.
Marianne schreef op februari 28, 2021 om 6:58 pm
Nikita is de beste kraamzorg die je kan wensen! We hebben echt enorm veel aan al haar wijze adviezen en hebben ook echt genoten van haar gezelschap en humor. Ze heeft me o.a. heel erg geholpen met de borstvoeding en productie op gang krijgen door praktische tips, en elke dag een plan te maken maar ook door positief te blijven en mijn onzekerheid weg te nemen. Ze was constant bereikbaar voor vragen en we vonden het super bijzonder dat ze echt boven verwachting voor ons klaar stond. Nogmaals Nikita: je bent een topper, heeel veel dank voor alles! Wij zullen deze mooie eerste dagen met Elva en jou nooit vergeten!
Nikita is de beste kraamzorg die je kan wensen! We hebben echt enorm veel aan al haar wijze adviezen en hebben ook echt genoten van haar gezelschap en humor.

Ze heeft me o.a. heel erg geholpen met de borstvoeding en productie op gang krijgen door praktische tips, en elke dag een plan te maken maar ook door positief te blijven en mijn onzekerheid weg te nemen.

Ze was constant bereikbaar voor vragen en we vonden het super bijzonder dat ze echt boven verwachting voor ons klaar stond. Nogmaals Nikita: je bent een topper, heeel veel dank voor alles! Wij zullen deze mooie eerste dagen met Elva en jou nooit vergeten!… Sluiten
Rosa schreef op februari 10, 2021 om 12:33 pm
Carina was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje Bobbi. Wat een topper!! Ze heeft z'n rust over zich wat erg fijn is. Aangezien dit ons eerste kindje is, was alles enorm spannend. Carina wist ons daarin erg goed bij te staan. Had zelfs een moment in de kraamweek dat ik er even door heen zat en toen kon ik even heerlijk me ei bij Carina kwijt. Carina is een kraamhulp die niet alleen maar zegt wat je moet doen, maar vooral wat je kan doen.. Ze laat je als ouders vrij om je eigen koers te ontdekken en daarbij geeft ze vooral tips en tricks en dringt ze je niks op. Wij hebben echt een heerlijke kraamweek gehad en dat zeker mede door Carina. Een vrouw waar je gezellig mee kan kletsen, iemand die je enorm op je gemak kan stellen en daarbij met alles super professioneel blijft.
Carina was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje Bobbi.
Wat een topper!! Ze heeft z'n rust over zich wat erg fijn is. Aangezien dit ons eerste kindje is, was alles enorm spannend. Carina wist ons daarin erg goed bij te staan. Had zelfs een moment in de kraamweek dat ik er even door heen zat en toen kon ik even heerlijk me ei bij Carina kwijt.
Carina is een kraamhulp die niet alleen maar zegt wat je moet doen, maar vooral wat je kan doen.. Ze laat je als ouders vrij om je eigen koers te ontdekken en daarbij geeft ze vooral tips en tricks en dringt ze je niks op.
Wij hebben echt een heerlijke kraamweek gehad en dat zeker mede door Carina.
Een vrouw waar je gezellig mee kan kletsen, iemand die je enorm op je gemak kan stellen en daarbij met alles super professioneel blijft…. Sluiten
Loes schreef op februari 3, 2021 om 7:37 pm
Morena was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Morena is heel kundig, zorgzaam, nuchter en vooral ook heel praktisch en hands-on. Precies wat ik nodig had na een zware bevalling. Ook toen het even niet zo goed met me ging wist zij wat ik moest doen en heeft ze ongetwijfeld erger voorkomen. Daarnaast voelde het meteen vertrouwd dat ze er was. Ik vond het ook gewoon heel gezellig met Morena. Nu ik het alleen moet doen heb ik echt nog wel momentjes dat ik zou willen dat ze er nog was. Gelukkig mag ik haar altijd nog even appen als ik het even niet meer weet. Morena, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor alles!
Morena was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Morena is heel kundig, zorgzaam, nuchter en vooral ook heel praktisch en hands-on. Precies wat ik nodig had na een zware bevalling. Ook toen het even niet zo goed met me ging wist zij wat ik moest doen en heeft ze ongetwijfeld erger voorkomen.

Daarnaast voelde het meteen vertrouwd dat ze er was. Ik vond het ook gewoon heel gezellig met Morena. Nu ik het alleen moet doen heb ik echt nog wel momentjes dat ik zou willen dat ze er nog was. Gelukkig mag ik haar altijd nog even appen als ik het even niet meer weet. Morena, je bent een topper! Nogmaals bedankt voor alles!… Sluiten