Home

Deskundige kraamzorg met persoonlijke benadering

Amsterdam – Haarlem – Zaandam

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Kraamzorg professionals is een maatschap van 5 enthousiaste en ervaren kraamverzorgenden, die zorg bieden bij jullie tijdens de bijzondere periode van geboorte en de daarop volgende kraamtijd. Ons werkgebied is: Amsterdam en omstreken, Haarlem, Kennemerland, Zaanstreek en omstreken.

  • We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg op maat, en proberen daarbij zoveel mogelijk de zorg af te stemmen op jullie persoonlijke situatie en behoefte.
  • Korte communicatielijnen en openheid vinden wij heel belangrijk.
  • Wij streven naar één vaste kraamverzorgende gedurende de kraamperiode. Mocht er door onvoorziene omstandigheden toch een wisseling plaatsvinden, dan vangen wij dat voor elkaar op en zorgen wij onderling voor een goede overdracht.
  • Tijdens de bevalling en in de kraamtijd werken wij samen met de verloskundigen en andere professionals die jullie komen begeleiden of informeren over de verdere ontwikkeling van jullie kind.
  • We houden onze vakkennis op peil volgens de laatste richtlijnen en inzichten, door diverse cursussen en trainingen te volgen.
  • We staan allemaal ingeschreven bij KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg) en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BO en de NBvK.

5

KRAAMVERZORGENDEN

787

BLIJE KLANTEN

Alle

Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden onze zorg

Maak kennis met ons

Mariska Koops
Mariska Koops
Kraamverzorgende
Mijn naam is Mariska Koops, moeder van 2 kindjes met veel enthousiasme, doortastendheid en humor. Ervaren o.a. op het gebied
Nikita Zwolsman
Nikita Zwolsman
Kraamverzorgende
  Hi, Ik ben Nikita, moeder van 3 jongens en al ruim 12 jaar kraamverzorgende.
Morena de Ruijt
Morena de Ruijt
Kraamverzorgende
  Hi, Mijn naam is Morena, ik ben al 10 jaar kraamverzorgende en moeder van 4 kinderen! Dylan 13 jaar,
Carina Huisman
Carina Huisman
Kraamverzorgende, Lactatiekundige
www.zaansekraam.nl

Checklist baby-uitzet

Als je zwanger bent kom je ook voor de vraag te staan: wat moet ik allemaal in huis halen? Wat heb ik nodig voor tijdens de bevalling thuis of in het ziekenhuis? Wat heb ik nodig als straks de kleine er is? Je krijgt vast veel adviezen wat er in de babyuitzet zal moeten zitten. Met deze lijst zal je weinig missen en je kan het als checklist gebruiken tijdens het winkelen!

De Basis

Checklist voor een ziekenhuisbevalling

Aanvulling thuisbevalling

Benodigdheden thuis voor je baby

En voor je baby

Benodigdheden voor jouw als moeder

Benodigdheden bij borstvoeding

Benodigdheden bij kunstvoeding

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Linda heeft geschreven op januari 8, 2021 om 10:43 am
Na de geboorte van onze tweede dochter heeft Morena bij ons gekraamd. Omdat we het zo fijn hebben gehad destijds heb ik toen ik zwanger was van onze derde dochter Morena weer gevraagd en gelukkig was ze beschikbaar! Dankzij Morena kijken wij terug op een hele fijne kraamweek. Morena heeft veel kennis en ervaring, is zorgzaam en straalt rust uit. Wij zouden Morena aan iedereen aanraden. Veel dank Morena!
Sonia heeft geschreven op januari 7, 2021 om 12:14 pm
Ik ben erg blij met de uitstekende service die we hebben ontvangen, Mariska is een fantastische professional met jarenlange ervaring. Ik voelde me op mijn gemak, zelfs op de meest delicate momenten, ze volgde mij en mijn baby met uiterste zorg en aandacht en creëerde een vertrouwensrelatie die ik nooit zal vergeten. Bedankt voor alles lieve Mariska!
Anoniem heeft geschreven op december 11, 2020 om 8:44 am
Wij hebben na een moeilijke traject ons eerste kindje op deze wereld mogen zetten. Ik ben tijdens de bevalling veel bloed verloren. Dus het begin was erg moeilijk voor mij. Ik kon echt niet genieten en zat helemaal niet op de roze wolk. Morena heeft me hierin goed begeleid. Ik vond het erg eng dat ik niet op die roze wolk zat. Gelukkig kon Morena mij vertellen dat niet iedereen op die wolk zit. Morena is een lieve en zorgzame vrouw en was zo lief voor onze zoon. Het voelde heel vertrouwd dat ze bij ons was. Ook na de kraamweek mocht ik haar bellen als ik vragen had. Ik kan Morena iedereen aanraden.
Donna heeft geschreven op december 2, 2020 om 1:12 pm
Wij hebben de kraamtijd met Mariska als zeer prettig ervaren. Ze heeft ons heel goed geholpen met de borstvoeding en had hierbij veel aandacht voor moeder en kind. Het klikte erg goed en we hebben een gezellige week gehad. Vantevoren keken we er tegenop dat er een onbekend iemand in je huis rondloopt, maar met Mariska voelde dit vanaf het eerste moment vertrouwt en dit gaf ons de rust die we nodig hadden in de eerste week. We zijn echt super tevreden en raden Mariska aan iedereen aan.
Linda heeft geschreven op november 3, 2020 om 3:39 pm
We zijn heel blij dat Mariska onze kraamverzorgster was! Ze heeft ontzettend veel kennis van borstvoeding en weet precies wat er wanneer nodig is. Ze is flexibel en stelde onze wensen telkens centraal. Ze heeft ons ontzettend goed verzorgd en we zijn heel dankbaar dat de borstvoeding goed op gang is gekomen, want dat was een uitdaging. Het was een mooie week, bedankt Mariska! Kraamzorg Amsterdam

45B2EA1C-39E0-4A58-8B1B-F425A412A0D8