Home

Deskundige kraamzorg met persoonlijke benadering

Amsterdam – Haarlem – Zaandam

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Kraamzorg professionals is een maatschap van 5 enthousiaste en ervaren kraamverzorgenden, die zorg bieden bij jullie tijdens de bijzondere periode van geboorte en de daarop volgende kraamtijd. Ons werkgebied is: Amsterdam en omstreken, Haarlem, Kennemerland, Zaanstreek en omstreken.

  • We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg op maat, en proberen daarbij zoveel mogelijk de zorg af te stemmen op jullie persoonlijke situatie en behoefte.
  • Korte communicatielijnen en openheid vinden wij heel belangrijk.
  • Wij streven naar één vaste kraamverzorgende gedurende de kraamperiode. Mocht er door onvoorziene omstandigheden toch een wisseling plaatsvinden, dan vangen wij dat voor elkaar op en zorgen wij onderling voor een goede overdracht.
  • Tijdens de bevalling en in de kraamtijd werken wij samen met de verloskundigen en andere professionals die jullie komen begeleiden of informeren over de verdere ontwikkeling van jullie kind.
  • We houden onze vakkennis op peil volgens de laatste richtlijnen en inzichten, door diverse cursussen en trainingen te volgen.
  • We staan allemaal ingeschreven bij KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg) en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BO en de NBvK.

5

KRAAMVERZORGENDEN

787

BLIJE KLANTEN

Alle

Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden onze zorg

Maak kennis met ons

Mariska Koops
Mariska Koops
Kraamverzorgende
Mijn naam is Mariska Koops, moeder van 2 kindjes met veel enthousiasme, doortastendheid en humor. Ervaren o.a. op het gebied
Nikita Zwolsman
Nikita Zwolsman
Kraamverzorgende
  Hi, Ik ben Nikita, moeder van 3 jongens en al ruim 12 jaar kraamverzorgende.
Morena de Ruijt
Morena de Ruijt
Kraamverzorgende
  Hi, Mijn naam is Morena, ik ben al 10 jaar kraamverzorgende en moeder van 4 kinderen! Dylan 13 jaar,
Carina Huisman
Carina Huisman
Kraamverzorgende, Lactatiekundige
www.zaansekraam.nl

Checklist baby-uitzet

Als je zwanger bent kom je ook voor de vraag te staan: wat moet ik allemaal in huis halen? Wat heb ik nodig voor tijdens de bevalling thuis of in het ziekenhuis? Wat heb ik nodig als straks de kleine er is? Je krijgt vast veel adviezen wat er in de babyuitzet zal moeten zitten. Met deze lijst zal je weinig missen en je kan het als checklist gebruiken tijdens het winkelen!

De Basis

Checklist voor een ziekenhuisbevalling

Aanvulling thuisbevalling

Benodigdheden thuis voor je baby

En voor je baby

Benodigdheden voor jouw als moeder

Benodigdheden bij borstvoeding

Benodigdheden bij kunstvoeding

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Yvette en Vincent heeft geschreven op oktober 21, 2020 om 9:39 am
We zijn ontzettend blij dat Mariska ons in de kraamweek zo fijn heeft kunnen helpen. Ze ziet precies waar behoefte aan is (ook als je dat zelf niet doorhebt) en weet je daar met liefde en humor op te wijzen. Ze weet te sturen zonder dat het dwingend aan voelt en biedt veel ruimte voor reflectie maar ook voor eigen gevoel en inzicht. Daarnaast is haar kennis over borstvoeding en hulp daarmee van onschatbare waarde, zeker als het niet van een leien dakje gaat. Het voelde bovendien heel natuurlijk en vertrouwd om haar in huis te hebben. We zouden haar zeker aanraden! Kraamzorg Santpoort-Noord
Fellino, Renee en Kaya heeft geschreven op oktober 4, 2020 om 3:52 pm
We zijn enorm blij met Mariska, zij wist gelijk geelzucht te constateren waardoor er direct gehandeld werd en erger werd voorkomen! Ze is enorm meedenkend, gezellig en je merkt de enorme ervaring die ze heeft en graag overdraagt. Wij raden haar dan ook zeker aan iedereen aan! En mocht er een 2e komen dan zullen we haar zeker weer contacten!
Wouter, Maartje, Lars en Hugo heeft geschreven op augustus 27, 2020 om 9:31 am
Mariska heeft bij ons voor de tweede keer kraamzorg geleverd. Dit hebben wij net als vorige keer als heel prettig ervaren. Mariska is meedenkend, geeft goed advies en stelt zich flexibel op. Wij raden Mariska dan ook zeker aan!
Suzanne heeft geschreven op augustus 5, 2020 om 1:53 pm
Op 23 juni 2020 is onze zoon Olivier geboren. Zoals verwacht een thuisbevalling die snel verliep. Esther was aanwezig bij de bevalling en heeft ons en mij goed geholpen en zeker de dagen erna. Het waren super warme dagen en Olivier kon niet goed drinken. Esther heeft toen snel geschakeld met de verloskundige om zijn tong riem te knippen ( korte tongriem was al geconstateerd bij de check na de bevalling). Gelukkig verliep de borstvoeding daarna goed. Esther is een lieve en zorgzame dame en wij hebben veel van haar geleerd. Ook onze dochter van 2,5 jaar oud vond het gezellig. Na een paar dagen moesten wij afscheid nemen van Esther en kregen wij Mariska. Wij hebben dit totaal niet als vervelend ervaren en de overdracht verliep vlekkeloos. Mariska is onwijs lief en heeft ons goed geholpen en hield mij en Olivier goed in de gaten :). Olivier liet op zich wachten met een plasluier maar dat kwam gelukkig ook goed. Onze dochter was ook gek op Mariska. En vroeg wanneer ze weer komt. Ik zou zowel Esther als Mariska aanraden. Wat een lieve en zorgzame dames en wat hebben wij veel geleerd ondanks dat het onze tweede is. Kraamzorg Haarlem Groetjes Jurriaan, Suzanne, Julie en Olivier.
Fleur, Peter, Vieve & Philou van Eijk heeft geschreven op juli 23, 2020 om 8:03 pm
Wat een luxe een kraamverzorgster die aanvoelt waar jou behoefte als gezin en kraamvrouw liggen. Door middel van vragen die ze stelde waar onze behoefte lag hebben wij een super kraamtijd gehad. Onze tweede dochter Philou heeft dankzij Mariska haar vakkennis en aanwezigheid een hele fijne start gehad. Ook onze eerste dochter Vieve was dol op Mariska. Elke dag vroeg ze weer wanneer Mariska kwam, als Mariska net weg was gegaan. We hebben een hele ontspannen week gehad met z’n viertjes doordat de zorg en aandacht van Mariska voor ons gezin zo goed geregeld was. Niks was teveel en ze pakte alles op. We kunnen Mariska dan ook aanraden bij iedereen die een kindje verwacht. Nogmaals onwijs bedankt voor alle goed zorgen in de kraamweek maar ook de nazorg in de dagen na de kraamweek. Onwijs fijn! Met vriendelijke groet, Peter, Fleur, Vieve en Philou. kraamzorg Haarlem

45B2EA1C-39E0-4A58-8B1B-F425A412A0D8